Sinirden duramiyorum lutfen bi bakin

Valla sesimizi duysunlar artık bunları nereye şikayet edebilirsek edelim valla tel giriyorum yoksa bende uzun uzun yazardım resmen dalga geçiyorlar önce fiyat sor ben öyle yapıyorum yapmayınca mecbursun diye kazıklıyorlar canım

Hemşoymuşuz, Selaam
Aynen çok ödemişsin. Antep gibi bir yerde kuaförler çok ucuz oluyor, bir fönü 6tlye çektirdiğimi bilirim. Yarin git şikayet et bence

cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
tabiki var ama gaziantepte sokak arası bir kuaför için çok bu miktar. kaş aldırma 25 tl kaş dizayn 35 tlydi en son. sizin gittiğinizde sokak arası değilde daha lüks bir kuaförse normal bir ücret.

bisey alacaksam veya yaptiracaksam bu tarz seylerle karsilasmamak icin once fiyat sorarım . hatta bugun 3 kuruşluk plastik küçük supurge alirkende sordum olurya kasada posetler 10 tl der bende tutulur reddemem sonra kazik sancisi cekmiyim diye işte. parasinda olmuyor insan enayi yerine konmaktan oluyor olan. bu arada süpürge 4 tl imiş sıkma canını musteri kaybeder Avanak Avanak beklerler ilerde.

var canim ya bem islek biyerde antalyada kas biyik 5 tl vermistim
gecen gun mahalle arasi kiytirik bi kuafre grdim kas aldirmaya sadece kasa 7 lira istedi .
dek getirebildigine kazikliyolar iste 2 dk surmuyo bile isleri .

Bizim tekirdağ da tüm bacak 25 lira iyi olmamış ama.. lafinizi esirgemeyin bence..

bende bodrum'da bir şaşal suya 30 tl ödediğimde böyle olmuştum. suyu da içmiştim, itiraz da edemedim. üstüne bir bardak soğuk su daha da içemedim..

Sinirlenecek bir durum göremedim. Yağlardan ben hic hoslanmiyorum mesela. Gerekmiyorsa kullanmak istemem.
fiyat pahalı mı bilemiyorum ama serbestçe fiyat belirleyebilirler yapacak birşey yok. Keşke önceden sorsaydınız.

Hemşeri çıktık görüyon mu ben kuaför nerde onu merak ettim açıkçası :)

Mahalle arası bazı kuaförler yeni gelen birini kazıklamaya yer arıyor ama bencede çok olmuş yani

Sonuçta ünlü kuaföre gitmemişsin :)

Bence mendil olayı yüzünden gıcıklık olsun diye 25 istemişler. Keşke sorsaydınız.

Ben de yıllar önce tabelada Kaş bıyık 4 lira yazan yere gitmiştim, 10 lira istedi işi bitince. Tutulduğum için ve 5/6 liranın hesabını yapıyor gibi olmamak için bişey demedim.

Genelde de sorarım artık öyle şeyleri

Ben bir şeyi yaptırmadan önce fiyat Sorduğunuzda başka işi yaptırdıktan sonra fiyat Sorduğunuzda farkı fiyat verdiklerini düşünüyorum. O yüzden önce mutlaka sormak lazım fiyatı.

işte bazı dükkanlar böyle insanı kazıklıyor ama kaybettikleri müşterileri bir düşünsünler bir zahmet.

ben de bikaç gün önce kaş bıyık aldırdım 13.5 liraya bana da o çok gelmişti. hep 7 ye aldırıyodum. bence de önceden fiyat sormak en iyisi tanıdık kuaför diye çekindim ama onlar 2 katı parayı alırken hiç çekinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…