- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
-
- Konu Sahibi tagsforlikes
Valla sesimizi duysunlar artık bunları nereye şikayet edebilirsek edelim valla tel giriyorum yoksa bende uzun uzun yazardım resmen dalga geçiyorlar önce fiyat sor ben öyle yapıyorum yapmayınca mecbursun diye kazıklıyorlar canımIyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
tabiki var ama gaziantepte sokak arası bir kuaför için çok bu miktar. kaş aldırma 25 tl kaş dizayn 35 tlydi en son. sizin gittiğinizde sokak arası değilde daha lüks bir kuaförse normal bir ücret.cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
Iyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
Iyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
söyleyin tabi içinizde kalmasınResmen enayi yerine koyuyolar. Yarin gozlugumu almaya gittigmde soyleyecegim icimde kalacak yoksa