Sinirden duramiyorum lutfen bi bakin

Iyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
Valla sesimizi duysunlar artık bunları nereye şikayet edebilirsek edelim valla tel giriyorum yoksa bende uzun uzun yazardım resmen dalga geçiyorlar önce fiyat sor ben öyle yapıyorum yapmayınca mecbursun diye kazıklıyorlar canım

Hemşoymuşuz, Selaam:KK54:
Aynen çok ödemişsin. Antep gibi bir yerde kuaförler çok ucuz oluyor, bir fönü 6tlye çektirdiğimi bilirim. Yarin git şikayet et bence:KK67:

cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi
tabiki var ama gaziantepte sokak arası bir kuaför için çok bu miktar. kaş aldırma 25 tl kaş dizayn 35 tlydi en son. sizin gittiğinizde sokak arası değilde daha lüks bir kuaförse normal bir ücret.

bisey alacaksam veya yaptiracaksam bu tarz seylerle karsilasmamak icin once fiyat sorarım . hatta bugun 3 kuruşluk plastik küçük supurge alirkende sordum olurya kasada posetler 10 tl der bende tutulur reddemem sonra kazik sancisi cekmiyim diye işte. parasinda olmuyor insan enayi yerine konmaktan oluyor olan. bu arada süpürge 4 tl imiş :KK48: sıkma canını musteri kaybeder Avanak Avanak beklerler ilerde.

Iyi aksamlar bugun yasadigim sinir bozucu bir durumu paylasmadan duramadim. Is cikisi arkadasla bulusacaktik. Yuzumde favori ve cene altimda tuylenme oldugu icin sir agdayla aldiriyorum. Her zaman gittigm kuaforum uzak oldugu icin yakinlarda bir kuafore girdim. 3tane calisan hepsi ayri bir hava yuzumu aldiracagimi soyledim beklememi soylediler biri fon cekiyordu diger sac boyuyordu neyse gectim oturdum yarim saat kadar bekledim neyse kiz aldi beni biyik favori ve cene altimi sir agdayla aldi cimbizla bir kac tane kalanlarida cekti gecmis olsun dedi ve yuzumu islak mendille silmeye kalkti noluyor dedimben yuzume islak mendil kullanmam sir agda yagi yok mu dedim e yuzunuzde agda hic yok yaglamak istemedim diyor piskin piskin neyse dedim digeride fon cekerken sap sap bakip duruyordu neyse ne kadar borcum dedim kasada 25 tl dedi sok oldum ! Yahu en fazla 10 tl ye aldirdim bugune kadar o anda ne hikmetse dilim baglandi kredi kartiyla cektirdim ciktm arkadasimda bekliyordu acele edeyim derken gunes gozlugumude orda unutmusum. Zaten tavirlar bir tuhafti resmen cok afedersiniz kazik yedim. Bu arada gaziantepte yasiyorum dedigim gibi burada bugune kadar en fazla 10 tl verirdim. Yarin gozlugumu almaya gittigimde mutlaka soyleyecegim. Alti ustu ne ki yahu kac tel cektinde 25 tl aldin helal etmiyorum. Bu arada guzellik merkezi falanda degil bildiginiz sokak arasi kuafor... cok sinir oldum basina buna benzer olay gelen oldu mu ve cidden 25 tl ye yuz alan kuafor var mi

var canim ya bem islek biyerde antalyada kas biyik 5 tl vermistim
gecen gun mahalle arasi kiytirik bi kuafre grdim kas aldirmaya sadece kasa 7 lira istedi .
dek getirebildigine kazikliyolar iste 2 dk surmuyo bile isleri .

Bizim tekirdağ da tüm bacak 25 lira :-) iyi olmamış ama.. lafinizi esirgemeyin bence..

bende bodrum'da bir şaşal suya 30 tl ödediğimde böyle olmuştum. suyu da içmiştim, itiraz da edemedim. üstüne bir bardak soğuk su daha da içemedim..:KK11:

Sinirlenecek bir durum göremedim. Yağlardan ben hic hoslanmiyorum mesela. Gerekmiyorsa kullanmak istemem.
fiyat pahalı mı bilemiyorum ama serbestçe fiyat belirleyebilirler yapacak birşey yok. Keşke önceden sorsaydınız.

Hemşeri çıktık görüyon mu ben kuaför nerde onu merak ettim açıkçası :)

Mahalle arası bazı kuaförler yeni gelen birini kazıklamaya yer arıyor ama bencede çok olmuş yani

Sonuçta ünlü kuaföre gitmemişsin :)

Bence mendil olayı yüzünden gıcıklık olsun diye 25 istemişler. Keşke sorsaydınız.

Ben de yıllar önce tabelada Kaş bıyık 4 lira yazan yere gitmiştim, 10 lira istedi işi bitince. Tutulduğum için ve 5/6 liranın hesabını yapıyor gibi olmamak için bişey demedim.

Genelde de sorarım artık öyle şeyleri

Ben bir şeyi yaptırmadan önce fiyat Sorduğunuzda başka işi yaptırdıktan sonra fiyat Sorduğunuzda farkı fiyat verdiklerini düşünüyorum. O yüzden önce mutlaka sormak lazım fiyatı.

işte bazı dükkanlar böyle insanı kazıklıyor ama kaybettikleri müşterileri bir düşünsünler bir zahmet.

ben de bikaç gün önce kaş bıyık aldırdım 13.5 liraya bana da o çok gelmişti. hep 7 ye aldırıyodum. bence de önceden fiyat sormak en iyisi tanıdık kuaför diye çekindim ama onlar 2 katı parayı alırken hiç çekinmedi:KK53:

X