-
- Konu Sahibi karbeyaz00
Bu kadar takıntılı olmanız,sizden hoşlanan insanları bile sizden uzaklaştırır.Başkada bi işe yaramaz.Heleki bu hayatta yapılacak belkide EN BÜYÜK YANLIŞ bir erkeği hayatının merkezine koymaktır.Çünkü ilişkiler çoğu zaman istenildiği şekilde gitmez.Bi şekilde gider.Ama kesinlikle hayal edildiği istendiği şekilde değil.Bu yüzden bu tutumunuzdan vazgeçmediğiniz sürece sizi severek uzun süre yanınızda kalacak biri olmicak.Eğer o kahve yapıcam dediği zaman iyi canım diyip tv karşısında oturup sevdiğiniz diziyi izlemek,arkadaşlarınızla sohbet etmek yerine ''hangi arkadaş ne kahvesi acaba doğrumu söylüyo neden yazmıyo'' diye takılıp kalırsanız,her daim terkedilen taraf olucaksınız.Bunu bilmenizi isterim.Heleki depresyon döneminde,sıkıntılarınızdan kurtulmanın yolunu bir ilişkide ararsanız,düşündüğünüzün TAM TERSİ iyice depresyona sürüklenirsiniz.Çünkü hep destek tam destek hep ilgi tam ilgi tarzında bi erkek YOK. Mantıklı olun. Ne uyunmicak bişey var ortada ne sinirden ağlanicak bişey.Bi düşün istersen,hayatında annen baban bile sana ne derece destek olduda sen elin oğlundan sonsuz destek ilgi bekliyosun? yanlışın zaten burda başlıyo.Bu kafayı değiştirmen lazım ilişkiler adına.Haberin olsun....
Cnm bi bosluktasin ve en yakin dala tutunuyosun bunun baska bi aciklamasi yok biraz kendine zaman ver
Hayirlisi insallah cnmbu boşluk hiçbi şekilde dolmuyor :/ ne okulla doluyordu nede işle dolacak.. özel birine ihtiyac duyuyorm ama o da uymayınca yine bunalım bunalım ah ahh hayırlısıı
canim incelikle takma biseyi yani hem tedavide goryormussun. bide daha birbirinze acilmamssnz o acilsn sevyorsa konusur zaten sen acilma kendisne ne blm kzlarda ekliyor diyorsun hoslanms olsa senden erkekler direk pat die soyler yani bilmiyorm ne desem7 aydir tanistigim biri var . Bir is esnasinda tanistik. 23 yasindayim ayni yastayiz. Tanistigim donem benim cok zor zamanlarindi agir depresyona ilk giris zamanlarim.. O kadar yalniz ve caresiz hissediyordum ki o bana iyi geliyordu hep arkadasiz diyordum ama onun benden hoslandiginin farkindaydim. Ve bende hoslanmaya basladim. Bu arada iliskilerden aci cekmekten biktigim ve yoruldugum icin kendimi geri cekmek istedim. Cunku bu kisiyle iyi anlassak da duzgun bir meslegi yok elinde bu benim mantigima uymuyor bn universite mezunu oldum suan o hala aciktan olesine okuyor buldugu isi yapiyor filan suan da da tatilde. Kendimi uzak tutmaya calissam da olmuyor konusmayinca boslugu hissediyorum ozluyorum kndimi yalniz hissedip karanliga gomuluyorum sanki. Hep ozenirim bole kafasina takmayan biri gider biri gelir kafasindakileri ama bn oyle degilim hep bastan ciddi bakarim bununla evlilik olurmu ciddite binse nasil olur derim. Simdi gelim esas konuya. Sozde arkadasiz ama ikimizde brbrimizn duygusunun farkindayiz bu arada yine cok mesajlasmaya basladik. O suan yazlikta. Geceleri arkadaslariyla filan. İnstagramdan kiz eklemis yarim saat once ben ona yaziyorum beyfndi gec cevap veriyordu daha onemli isi varmis meger. Arkadas geldi kahve yaptim teli sarja takcam dedi bana . Kiskanmak istemiyorum ama elimde dgl kizlari ekledigini gordum iyice sinirlendim. Ya bana duzgun davransin normal arkadas gbi onu da yapmiyor kndisi de kiskanir sekil davranislar sergiliyor. Onun yuzunden iki gundur sinir olup uyuyamiyorum. Simdi de sinirlendim birdaha da yazmicam beni garip bi duruma dusuruyorsn biktim dedim tabi o oncesinde teli sarja takip gidemedm bak dedi ve cvp vermedi suan.. Bu durum canimi sikmaya basladi. Sevgilim degil ama.ilgisi hosuma gidiyor niye bosluktayim. Yalniz kalinca depresyonum azitiyor hala tedavi altindayim. Ve artik cidden skildim nasil davranmaliyim bilmiyorum :/ O simdi arkadasiyla belkide arkadaslaryla o kizlarla filan oturuyor bana solemems olabilir kizlarn oldugunu ben ise burda kndimi yiyorum aptal gibi. Karsima duzgun baska biri de cikmiyor ki :'((
Haklisin anne baba bile biyere kadar bu cumle tokat gbi carpti iyi geldi.. mesaj atmiyorum 3 gundur o da atmiyor bu sabah fotografm.icin guzel demis laf acmak icin muhtemelen saol dedim.salladim.. Evet o bana iyi geliyor gercekten konusmayi seviyorum onunla ama olmuyor cunku kapiliyorum hayaller kuruyorum bakiyorum mantigima uymuyor bukez kendimi yiyorum o ise cok rahat konusalim iste ne olursa olur kafasimda.. kendimi tutuyorum