sinirden agladım agladım agladım

eşin cvp verseydi bu defa sen nie karışıyosun dşycek yine kavga edicektin.....,
kocanın ailesiyle olsaydı tabiki karışlmalıydı da sen kendi babana cvp veremezken maşa gibi kullanacan herifi

limoncu kocan ve baban da dahil aileni yönetmekten vaz geç,insanları rahat bırak.

kimse senin emir kulun değil kimse senin istediğin gibi de davranamaz.

hani eşini kötüleyen adamıp pisliğinden sevişme manyağı olduğuna kadar açtığın 2-3 konun var ya,hepsini bir kenara bırak bence senin koca cennetlik.kusura bakma ama hem sana ve gereksiz alınmalarına tahammül ediyor,hem babanın iğnelemelerine göğüs geriyor hem de senin tüm kışkırtmalarına rağmen gaza gelip ailenle yüz göz olmuyor.

Hep bi şikayet modundasin limoncu...:KK14:
Fazla hep benim istedigimcilik oynuyosun gibi geldi bana..rahatsız oluyorsan önlemini alacaksın..Bu kadar basit .Ayrıca kocan ne yapsın onu da anlamış değilim...

Eşiniz cevap vermeyerek en doğru olanı yapmış. Sizde üzülmeyin çünkü üzülmeniz karşı tarafta birşeyleri değiştirmiyor.
Biraz mesafe koymanız sizin ruh sağlığınız açısından daha iyi olur

Bence eşinden müdahale etmesini isteme.
Onlar yüz göz olmasın bari.
Sonuçta senin aileni sen susturmak zorundasın.
Bu sefer eşine kızacaksın babama neden öyle dedin diye.
Onun annesi eşini bozsa emin ol senin müdahale etmen daha kötü olur.
Herkes kendi ailesini yönetmeli bence. Annen baban eşine de laf söylese onlara cevabı sen vermelisin eşin değil.
Ama ben okurken çok şaşırıyorum nasıl evlatlarına böyle davranabilirler ya sen onların canısın kanısın?
Aklım almıyor.

bizimkilere biliyosnuz biraz kırgınım 1 haftadır ugramadım bugun esimle dısarı cıktık gezdik aksma üstü ugradım annemin gün parası vardı onu aldım yarın gün var annem memlekete gitti babam ve kardesim var dı evde neyse
babam kahvedeydi zaten kardeismle biz 1 saat oturduk tam cıkıcaktım tuvalete gittim esimle babam aynı anda girmis ben girdim iceri babamda ne hos geldin ne bisey kızın gelmis senin ya bi gül istemesen sevmesen bile esimin yanında beni rezil etme bari neyse 5 daakk oturdum icerde muhabbet yok dedim esime hadi kalkalım daha markete ugrıcaz babam demezmi alma az al al sonra tuvaletten cıkamazsın kibarca yazdım baska bi kelime dedi bide igrenc bi kahkaha attı icimden yüzüne tükürmek geldi beni esimin yanında kacıncı rezil edisi he he dedim cıktım eve geldim bosa esimlede kavga ettık dedim babama ne cv vermedin baba yakısıyomu demedin diye sinirden agladım migdem agrıyo nefret ediyorum ya

Tüküreceğiniz yüze bakmayın, bakacağınız yüze tükürmeyin. Babanıza, annenize, kardeş ve akrabalara dayanamıyorsanız gidip gelmeyi kesin böylece derdiniz! hallolmuş olur, illa giderim diyorsanız da bunlara takılıp dert aramayın kendinize :KK66:

limoncu28 ben seni anlamakta çok çok zorluk çekiyorum.. Babanla aranız iyi değil, sürekli didişme halindeyseniz, neden gidiyorsun ki o eve.. Ayda yılda bir git.. Gidiyorsan da baban evde yokken git.. İnsan dünyaya gelirken, ne annesini, babasını, kardeşini seçebilir. Nede anne ve baba adayı evladını. Bu dünyada kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. Sende babanı sevmek zorunda değilsin, baban da seni.. Bu dünyaya yalnız geldik, yalnız gideriz.. Boş ver aileni.. Seni gerçekten seven, sana değer veren, seni mutlu eden insanlarla görüş.. Ailenle de arana duvar ör.. Biraz fazla sosyalleş.. Kurslara git.. Kendine arkadaş bul.. Onlarla görüş.. Hobi edin, bul.. Dünya sadece ailenden ibaret değil.. Farklı alanlara yönelmeni tavsiye ederim..

bende senin neyi merak ettiğini çook merak ettim :KK70:
Yahu arkadaşımm bu limoncu yok babam ters baktı konu açar,, beni eve bırakmadılar der konu açarr,, para vermediler der konu açarr,,kafam kapıya çarpdı der konu açar,,kapıyı suçlamak babındaa..yahu be insancık zaten ailenle aran nane molla, neden gidersin ara ara git, yoksa bu bilerekmi gidiyor bişiler yaşayayımda kk da konu açayımmı diyor anlamadımkii.. yahu bu hatunun işi gücü yokmudur,, can sıkıntısından nap cağınını şaşırmışş.. Teee. Allahım şu açtığı konulara bak helee..:KK70::KK70:

limoncu28 ben seni anlamakta çok çok zorluk çekiyorum.. Babanla aranız iyi değil, sürekli didişme halindeyseniz, neden gidiyorsun ki o eve.. Ayda yılda bir git.. Gidiyorsan da baban evde yokken git.. İnsan dünyaya gelirken, ne annesini, babasını, kardeşini seçebilir. Nede anne ve baba adayı evladını. Bu dünyada kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. Sende babanı sevmek zorunda değilsin, baban da seni.. Bu dünyaya yalnız geldik, yalnız gideriz.. Boş ver aileni.. Seni gerçekten seven, sana değer veren, seni mutlu eden insanlarla görüş.. Ailenle de arana duvar ör.. Biraz fazla sosyalleş.. Kurslara git.. Kendine arkadaş bul.. Onlarla görüş.. Hobi edin, bul.. Dünya sadece ailenden ibaret değil.. Farklı alanlara yönelmeni tavsiye ederim..
evet ama burada bır parantez acalım
elın ıyısı kendının kotusunden derler bılırsınız.
ınsan aılesıylede anlasamıyorsa pes kımle anlasacak. herkez bır yere kadar
kotu gununde kım uzuluyor aglıyor, kı ortada ellerıyle ıtecek bır durum yok
ama artık nasıl dusunuyor ne kuruyor bılmıyorum etrafındakı herkezler cok kotu ve fena

Aman boşver limoncu biraz ailenle fazla içli dışlısın fazla gorusuyorsun biraz arayı ac mesafe koy ne sen rezil ol nede eşin

Ne demiş atalar davetsiz varan döşeksiz oturur.
Seninkide ayni böyle ne eşinin eline koz ver nede babanın ortayı sen bul canım Hoppa

Ne güzel bir atasözüymüş o. Bayılırım böyle atasözlerine. Arkadaşlarım da dalga geçer. Her şeye bir atasözün var diye :KK69:

Ağlama değmez hayaaaaat bu gözyaşlarına..

Eşin konuşsun, eşin kötü olsun dimi?
Akıllı adammış susmuş, aferin.

Yok arkadaş aile senin, muhattap olması gereken de sensin.

bide şöyle birşey var limoncu konuyu açıyor ama kendisi pek yok artalıkta tamda günlük gibi yazıp sayfayı kapatıyor bir sonraki güne yeni konuyla açılış :KK14:

Son düzenleme:
X