sinirden agladım agladım agladım

Madem surekli sorun yasiyorsun ya mesafe koy, cok daha az git. Kendini ozlet biraz.
Ya da esin yokken git babanla bulus, yalniz konus. "Baba problemlerimiz olabilir ama sen benim babamsin, ben de senin evladin. Nolur beni rencide etme, esimin yaninda cok mahcup oluyorum. Birbirimizi kirmayalim" de. Normal bir baba bu konusmayi hos karsilar ve bir daha dikkatli konusur. Eger senin babanda ters teperse dedigim gibi daha nadir git. Bir ihtiyaclari var mi diye merak edersen annene telefon et sor, yine her kosulda yanlarinda ol. Ama caya borege kisira gitmeyi birak artik. Kaliteli vakit geciremiyorsunuz belli ki. Zorlamanin manasi yok...

geçmiş olsun. sizin bu aile sorunlarınıza gerçekten üzülüyorum dışalnmış hissetmek çok kötü. ama araya bir tampon lazım sizde. yani anneniz olabilir varsa halanız dedeniz amcanız olabilir onun raya girip babanıza sizle ilgili biryol göstermesi lazım. eşinizin cevap vermemesi daha iyi aslında eşinizle babanız arasında kavga çıksa yada babanız kalkıp eşinize kalkıp saygısız dese daha kötü.

Diğer konunuzda annenze bagirmistiniz sanırım şimdide babanızın verdiği tepkiye uzuluyosunuz. Bide Eşinizin babanza cevap vermesini bekliyorsunuz . Söylemiştim yine söylicem aileni sevmiyorsun ve bunu onlara hissettiyosun. Belki sana hakettiğin gibi davraniyolardir . Ailen hakkında açtığın konular ve verdiğin tepkiler hiç hoş değil sadece bu konuyla ilgili değil genel konuşuyorum

limoncu,kocanla ailen kanlı bıçaklı olsa çok mu hoşuna gidecek.

Bence ne olursa olsun bir baba kızını rencide etmemeli.ama genelde en sevdikleri kızına yaparlar

Iyi de baba sizin babanız eşiniz bir şey diyemez

Derse de eşim babama saygısızlık yaptı diye konu açan bir çok bayandan biri olursun

Gitme bir süre halen niye bu kadar sık hem de eşinle birlikte ordasın?

Kapıdan al parayı git içeri niye girdin ki?

Ailenle arana mesafe koy. Her seferinde böyle laflar geçiyor, ama sen hafta sekiz, gün dokuz oradasın. Gitme ve çağırma. Yeteri kadar yüz göz olmuşsunuz. Buna rağmen görüşmenin suyunu çıkarmaya gerek yok.

Eşini aile arası dialoğa sokma çabandan da vazgeç. Kocan senin ailen için sözcü değil.

Valla limoncu sanslisin dua et bence noye dersen esin sunlari basina kakacak olsa cok yikilirdin vicdanli adam demkki bravo ona ayrica bosuna gerginlik cikarma adamin sucu yok cunku adam dogru olanibhapmis iyi yada kotu karisamaz adam senin baban sana saygisindan karismamis belli ki tekrar bravo esine, her stresini de bence adamdan cikartma patlarsa fena patlayabilir bunca sahitlikten sonra gibime geliyor iuisi mi sen adama sahip cik da gonlunu hos tut bak ne guzel hanen mesut mutlu gerisi de ana baba bile olsa bibyere kadar diyebilirsin bence nacizane fikrim...

Ha bi de lomoncu bana kalirsan esini ailenin icine pek sokma her seye sahitbolmasa daha iyi selametin acisindan diye dusunuyorum opuldun...

Eşe rezil olmak diye bir şey mi var ya? Bütün konularınızın teması eşime rezil oldumlu aile atışması. Babanız neticede çözmüşsünüzdür bugüne kadar karakterini. Bu kadar takıyosanız görüşmelerinizi asgari düzeye indirin. Eşinizede "rezil" olmazsınız böylece.

Evlat olsa sevilmez denilen model sen mi oluyosun limoncu acaba :) aile ve evlat ilişkilerinizehastayım :)

bence aılenle bı sure uzak mesafelı dur soguk konus
5-7-10 ay nekadar surerse
kıymetını bıraz anlarlar

esınede yuklenme derım
senın aılen , aılenle bıle anlasamıyorsun ben napım derse?
daha cok kotu olur
sonucta erkek kısmısı nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…