- 24 Eylül 2008
- 559
- 9
günaydın benbe 2004 yılından beri sinir sıkışması var ellerimde ozaman muayne eden doktor acil ameliyat demişti fakat ameliyat kelimesi benim hastaneye bidaha ugramama ma sebeb oldu sanki ameliyata degilde ölüme gidecem gibi hisediyom etrafımda soruşturdum nasıl bi hastalık die kimi kötü dedi kimi basit kimi de aman takma dedi fakat 5 yıl geçti bu korku ve sitresle yaşamayı alışkanlık haline getirdim fakat bu sabah kalktıgımda elimi kapatamadıgımı hisettim zaten başta elerim devamlı uyusuyor şişiyor ve tutugum bişeyi elimden düştükten sonra hissediyorum velhasıl sabah son kozunu oynadı ve elimi kapatamadım neten baktım da tedavi olmayanlarda felçlik oluyormuş dogrumu şimdi benim elim hep bölemi kalacak ameliyat olsam tamamen iyleşirmiyim kalıcı bi sakatlık olurmu ameliyattan nekadar sonra elimi aktif halde kulanabilirim ameliyatta ölüm riski varmı ya sorularım çok korkum çok büyük ama şimdilik bunlara cevap bulabilirsem çok mutlu olurum en azından ameliyat için cesaretlenmiş olurum çünkü 5 çocugum var ve tam okul vakti onları ortada bırakmak istemiyorum lütfen bilgilendirirmisiniz rica ediyorum....