Sinir oldum yaaa ne biim tatil bu

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar cuma akşamı yola çıktık istanbuldan akçaya gidiyoruz eşim ve ben neyse cumartesi sabahı vardık tabi tanıdığımız bi yer değil ona sor buna sor bulduk bi pansiyon bulduk öyle basit bi yer sıradan yani sadece sıcak su ve 2 yatak sunuyorlar 50 tl yi alıyorlar otel yada ev tutsak altından kalkamayız neyse pansiyon sahipleri sinir etti beni böyle bi kıroluk bi kabalık nerdeyse dövecekler insan biraz iyi olur müşteriyiz sonuçta görgüsüzler..... sanki bedavaya kalıyoruzklava:
sonra dün akşam çıktık yola istanbul seyahat ile geliyoruz aman allahım 10 saat yolda 1 kere olsun mola vermedi ne bir su ne bir çay ne bir kek ne bileyim bir kolonya bile yok millet isyan etti halen anlamıyorlar şurda mola vercez burda vercez diye diye tem e girdi bastırdı otogara 10 saat mola yok aç susuz geldik valla sinir oldum daha hiiiiiiiiiiççç işim olmaz tatille falan.

canım tatile bu sebebplerden dolayı önceden araştırıp gitmede fayda var...
Aslında akçayda çok güzel pansiyonlar var (hemde plaja yakın) ama size kötüsü denk gelmiş demek...
ıstanbul seyahat ve truva'dan neffret ediyorum, metroyuda sevmem ama en azından onlar gibi değil...

evet bence de özellikle pansyon tarzı yerlerde önceden araştırmak ya da kalan birilerinin referansıyla gitmek çok önemli.
biz de eşimle fethiyed ebi pansiyonda kalmıştık.
ama 5 yıldızlı bi otelde heralde o kadar rahat edemez ve kendimizi evimizde hissedemezdik.
önceden kalanların tavsiyesiyle gittik ve kaldık tabi..

bence şanssızlık olmuş biraz.

yoksa tatil gibisi yoktur :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…