P pLnLp hıh.. Kayıtlı Üye 5 Ekim 2008 542 2 96 İstanbul 16 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #21 bahtaniye_kolo .!.: ay canım sormuşun gece yatarken nie diye çünkü sabah kalkınca yıkıom böle buğulu buğulu oluyo gözlerim süper duruyo o yüzden bide çok güzel çekmişin cnm ya keşki içinden şu parıtılar olmsaydı okulda çok belli oluyo hocalar kızıoD: Genişletmek için tıkla... okulda sürmiyorum kaydirigubbakcemile3 kurstayken sürüyorum canım :sm_cool: gece yatarkende deniyim belki sabah kalkınca daha doğal durur ama elimi yüüzmüğ yıkayınca çıkar:sm_confused:
bahtaniye_kolo .!.: ay canım sormuşun gece yatarken nie diye çünkü sabah kalkınca yıkıom böle buğulu buğulu oluyo gözlerim süper duruyo o yüzden bide çok güzel çekmişin cnm ya keşki içinden şu parıtılar olmsaydı okulda çok belli oluyo hocalar kızıoD: Genişletmek için tıkla... okulda sürmiyorum kaydirigubbakcemile3 kurstayken sürüyorum canım :sm_cool: gece yatarkende deniyim belki sabah kalkınca daha doğal durur ama elimi yüüzmüğ yıkayınca çıkar:sm_confused:
E EU2 Ziyaretçi 16 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #22 pLnLp .!.: okulda sürmiyorum kaydirigubbakcemile3 kurstayken sürüyorum canım :sm_cool: gece yatarkende deniyim belki sabah kalkınca daha doğal durur ama elimi yüüzmüğ yıkayınca çıkar:sm_confused: Genişletmek için tıkla... ya ama canım o beyaz yeri tabiki çıkıo ama o kirpik diplerine akıo böle sanki kendiilğindne sürmeliöiş gibi oluokaydirigubbakcemile5
pLnLp .!.: okulda sürmiyorum kaydirigubbakcemile3 kurstayken sürüyorum canım :sm_cool: gece yatarkende deniyim belki sabah kalkınca daha doğal durur ama elimi yüüzmüğ yıkayınca çıkar:sm_confused: Genişletmek için tıkla... ya ama canım o beyaz yeri tabiki çıkıo ama o kirpik diplerine akıo böle sanki kendiilğindne sürmeliöiş gibi oluokaydirigubbakcemile5
P pLnLp hıh.. Kayıtlı Üye 5 Ekim 2008 542 2 96 İstanbul 16 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pLnLp #23 tesekkürler cnmm deniycem:) Şeniz