Sinir Olduğumuz Herşeyi Buraya Yazıp, Öfkemizi Kusalım!

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
son zamanlarda çok değiştiğimden dolayı nerdeyse herşeye sinir oluyorum. burada yazıp içimi kusayım istiyorum!!
ben başlıyorum, devamı sizde:

ev arkadaşımın sırf bana uyuzluk olsun diye gecenin 12sinde evi temizlemeye başlamasına uyuz oluyorum!!!

bikaç kız arkadaşımın gelip benden eşyalarımı isteyip geri almam için ayaklarına çağırmasına sinir oluyorum!!

boş arkadaşlarımın sosyal ağlarda yada telefonda arayıp mesaj atıp boş boş konuşmalarından nefret ediyorum!! işiniz gücünüz yok mu bu kadar boş ve gereksiz şahıslar olmayın!!

aylarca arayıp sormayıp türkiyeye döneceğim zaman gelirken bana ne getiriyosun demelerine uyuz oluyorum!!

kız/erkek düşürmek için herşeyi yapabilecek insanlara sinir oluyorum

eski odamdaki sonradan görme olan ama geldiği ay üniversitede adı çıkan ama kendini adriana lima sanıp bülent ersoya bile benzemeyen o şahısın konuşmasına sesine herşeyine uyuz oluyorum!!

5bin km öteden getirdiğim battaniyeyi getirdiğim günden beri kullanamamış olmamdan ve hep onun bunun kullanıyo olmasından nefret ediyorum

burdaki mırkların devamlı yerlere balgam atmasından nefret ediyorum!!

beraber calıstıgımız zavallının salak salak konusmasına uyuz oluyorum:KK47:

Marka takıntılı olup da koca koca amblemi olmayan ünlü markaları gözümüzün içine sokan kompleksli kişiliklere sinir oluyorum…:KK47::KK47:

Sigara kullanıp paket taşımayarak uyanık geçinen otlakçı parazitlere deli oluyorum

nişanlımın kurstayken arayıp sürekli yürüyoruz yağmur yağıyor diyip arkasından burnunu çekmesinden bıktımmmm 10 gündür başka cümle kurmuyor başka birşey konusamıyoruz bitsin şu kurs artıkkkk :KK43:

Kuzenimin yalan söylemesine ve bu söylediği yalanlardan profesyonelce sıyrılmasına sinir oluyorum

X