Sinir Krizi Vajina Şiddetli Koku

yussee

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
16
2
6
34
İki hafta önce adetim bitti ve bittiği bir kaç gün sonra iğrenç bir vajina kokusu gelmeye başladı. 17 Yaşındayım ve iki haftadır bu kokuyla uğraşıyorum sınıf arkadaşlarım oldukça rahatsız ve arkamdan konuşuyorlar metroda fena halde iğrenç bir koku bırakıyorum ve artık kendime katlanamıyorum Acile gittim ve idrar testi oldum idrar yolu enfeksiyonun var dediler ilaç yazdılar üç ilacı cumartesiden beri kullanıyorum. İdrar kokum normale döndü ama koku hala gitmedi akıntım da öyle her gün sirkeli su ile temizledim soğan kürü denedim. En sonunda lokman hekimden biberiye çayını aldım ama yine kurtulamadım. İşin ilginç tarafı kokuyu ailemden kimse algılamıyor ama dışarıda toplu taşımaya bile binemeyecek hale geldim. Evden dışarı adımımı bile atmak istemiyorum Sabah koku yok ama öğleden sonra fena halde pis kokuyorum Bugün jinekologa gittim kültür testi yaptı akıntım ise beyaz ve bulanık halde çıktı sizce ne olabilir Lütfen yardım edin ve bana akıl verin ciddi anlamda stresse girdim yıprandım ve bunaldım

Canım senin elinde olan bişey değil sıkma canını inş sonuç temiz çıkar antiviral bişeye benziyo anlattın bir kaç gündür bendede aynı şikayet var bende gittim doktora ama benim olayım tamamen farklı sen daha çok küçüksün çabuk toparlarsın ayaklarını sıcak tut hep

ya gerçekten moralim bozuluyor bu koku konusunda çok hassasım annemler takıntı yatığımı söylüyorlar ama bilmiyorum gerçekten çok yıprandım yinede okuyup yorum yaptığınız için minnettarım

Bende aynı sıkıntıdan gittim antibiyotik verdi geçti umarım seninde öyle olur canım şimdiden geçmiş olsun

birde antiviral ne tür bir hastalık açıklar mısınız

Yuh hetkesin duyacağı şeklinde koku nasıl oluyor 34 yaşındayım böyle bişeyde duymadım sabah koku yoksa sık wc ye git tuvaletini sık sık yap ve bebeklerin kullandığı ıslak mendillerle düzenli temizle sonrada wc kağıdıyla kurut kuru tutmaya çalış

Tatlım bakteri enfeksiyon antiviral antivirüs hepsi aynı kapıya doğru gider :)

birde antiviral ne tür bir hastalık açıklar mısınız
antiviral virüslere karşı olan ilaçlar demek.
arkadaş yalan yanlış konuşmuş.
muhtemelen enfeksiyon geçiriyorsun, mantar enfeksiyonu ya da bakteriyeldir.
doktora gitmen lazım.
verdiği ilaçları kullanırsan düzelir.

ya birden bire oluyor metronun ortasında akıntım geliyor işte yedek iç çamaşırıma kadar değiştiriyorum :/
Zaten gittim kültür sonucunu bekliyorum çok teşekkür ederim

canım günlük ped kullanma ve vajinanın içini filan yıkama sakın.
kuru kalsın, nemli olmamasına özen göster.
sık sık değiştir çamaşırını, yüksek sıcaklıkta yıka ve ütüle.

canım günlük ped kullanma ve vajinanın içini filan yıkama sakın.
kuru kalsın, nemli olmamasına özen göster.
sık sık değiştir çamaşırını, yüksek sıcaklıkta yıka ve ütüle.
onların hesini yapmama rağmen hala kokuyor bilmiyorum çok bunaldım

Sari kesed soap diye bitkilerden yapılmış sabuna benzer birşey var. Doktorun verdiği ilaçları, arkadaşların kuru tutma, çamaşırları yüksek sıcaklıkta yıkama ve ütüleme tavsiyelerinin yanında bunu da kullanırsan iyi sonuç elde edersin. Bielma comda satılıyor

Cok saskinim. Oyle herkesin fark edecegi sekilde kokunun olmasina.

Ben bir seferde bir yerde okumustum.
Kadin surekli kokudan (baya kotu kokudan) dr ye gitmis. Meger vajinasina pamuk kacmis çürümüş icerde oda koku yapmis.
Bazi insanlar pamuk kullaniyor (ben gunluk ped kullanma taraftariyim) grrci doktorlar saglikli degil diyorlar ama pamuk nasil koyuyorlar hayret ediyorum. Ben korkarim yanlis birsey yaparım diye :)
Hic duymamistim o kadinin o sorununu okuyana kadarda...

Oyle birsey olabilir acaba? Birde su var.
Kokmasi diye vajinani iyicr icini disini mi yikiyorsun sabunla falan? Buda koku sebebi cunku. Sen temizlenmek amaci ile yaparsin ama bu koku yapar. Cunku vajinanın ici sivi kaygan kalmali. Kesinlille sabunlamaman gerek. Vajina icini yıkamaman gerek. Yoksa koku olur.

Bende içini dışını gümbür gümbür yıkıyorum arkadaşınki kadar olmasada bende bazen koku sorunu yaşıyorum bundan olabilir mi o zaman ama yıkamayınca daha çok kokuyor gibi geliyo içim rahat etmiyo

Sabun, duş jeli vb yıkama ürünlerini kesinlikle kullanmayın kızlar. Vajinanın pH dengesini bozuyor ve o bölgedeki zararlı bakterileri besliyor. Yanlış hijyenden dolayı zararlı bakteriler çoğalırsa vajinit oluyor. Vajinanın hafif iltihabı gibi düşünebilirsiniz. Bu durum kokunun bir numaralı sebebi. Mutlaka jinekologa gidin. Tedavisi çok basit. İlaç tedavisinden sonra da rahat edemiyorum yıkamam mutlaka gerek diyenlerdenseniz (benim gibi) bitkisel yıkama ürünleri var. Ben sari kesed diye bir şey kullanıyorum. Tedavinin üzerinden 2 ay geçti çok şükür koku tekrar başlamadı.

Ben de Sarıkesed kullanıyorum. Kokuyu hemen kesmesi güzel ama biraz pahalı geldi bana. Keşke fiyatı daha uygun olsaydı. Koku yüzünden çok rahatsızdım. Benim gibi olanlara tavsiye ederim. Bielmacomdan almıştım.

5 para etmez bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…