ya gerçekten moralim bozuluyor bu koku konusunda çok hassasım annemler takıntı yatığımı söylüyorlar ama bilmiyorum gerçekten çok yıprandım yinede okuyup yorum yaptığınız için minnettarımCanım senin elinde olan bişey değil sıkma canını inş sonuç temiz çıkar antiviral bişeye benziyo anlattın bir kaç gündür bendede aynı şikayet var bende gittim doktora ama benim olayım tamamen farklı sen daha çok küçüksün çabuk toparlarsın ayaklarını sıcak tut hep
birde antiviral ne tür bir hastalık açıklar mısınızCanım senin elinde olan bişey değil sıkma canını inş sonuç temiz çıkar antiviral bişeye benziyo anlattın bir kaç gündür bendede aynı şikayet var bende gittim doktora ama benim olayım tamamen farklı sen daha çok küçüksün çabuk toparlarsın ayaklarını sıcak tut hep
antiviral virüslere karşı olan ilaçlar demek.birde antiviral ne tür bir hastalık açıklar mısınız
ne alaka yaa?Tatlım bakteri enfeksiyon antiviral antivirüs hepsi aynı kapıya doğru gider :)
ya birden bire oluyor metronun ortasında akıntım geliyor işte yedek iç çamaşırıma kadar değiştiriyorum :/Yuh hetkesin duyacağı şeklinde koku nasıl oluyor34 yaşındayım böyle bişeyde duymadım sabah koku yoksa sık wc ye git tuvaletini sık sık yap ve bebeklerin kullandığı ıslak mendillerle düzenli temizle sonrada wc kağıdıyla kurut kuru tutmaya çalış
Zaten gittim kültür sonucunu bekliyorum çok teşekkür ederimantiviral virüslere karşı olan ilaçlar demek.
arkadaş yalan yanlış konuşmuş.
muhtemelen enfeksiyon geçiriyorsun, mantar enfeksiyonu ya da bakteriyeldir.
doktora gitmen lazım.
verdiği ilaçları kullanırsan düzelir.
onların hesini yapmama rağmen hala kokuyor bilmiyorum çok bunaldımcanım günlük ped kullanma ve vajinanın içini filan yıkama sakın.
kuru kalsın, nemli olmamasına özen göster.
sık sık değiştir çamaşırını, yüksek sıcaklıkta yıka ve ütüle.
Ben de Sarıkesed kullanıyorum. Kokuyu hemen kesmesi güzel ama biraz pahalı geldi bana. Keşke fiyatı daha uygun olsaydı. Koku yüzünden çok rahatsızdım. Benim gibi olanlara tavsiye ederim. Bielmacomdan almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?