Sinir Krizi, Suçlu Hissetmek

Bahçede uyuyakalıp yatakta uyanmak ve portakal suyu detayları anında yaktı benim fake konu lambalarımı. Romantik komedi filmlerinden ya da aşk romanlarından alınmış gibiydi
Evet doğru, roman gibi bir anlatımı var.
Ama kimse aynı minvalde bir sürü konuyu farklı farklı hesaplarla açmaz. Konuları yalandıysa da bir şekilde gerçek de olmalı. Bir derdi olmalı yani çünkü insan o tamamlanamamışlık hissi konusunu uyduramaz.

Fazla baskıyla ve eleştiriyle büyütülmüş bir post ergen bence ama yanılıyor da olabilirim tabi. Annesi hakkında yazdıkları falan gerçek, tamamlanmamışlık hissi konusu çoğunlukla gerçek ama geri kalan koca, okul, iş, hamilelikler falan hikaye bence. Hayır şunları 25 yaşın üstünde bir insan yapıyor ya da yazıyorsa acilen tedavi görmeli bence zaten.

Bahçede uyuyakalıp yatakta uyanmak ve portakal suyu detayları anında yaktı benim fake konu lambalarımı. Romantik komedi filmlerinden ya da aşk romanlarından alınmış gibiydi

Niye oyle diyon , benim kocam ben bizim sarayin bahcesinde hamakta uyuyunca kucaklayip kaz tüyü yatagimiza tasiyor , kahvaltida da cilek suyu getiriyor , tepsiye gul yapraklari serpistiriyor bi kerem

ya yazıklar olsun bu kadar hassas bir konuda da hikaye yazmazsın ya... başıma gelmiş gibi üzüldüm empati yaptım bütün sayfaları okurken. senin gibilerin tımarhanede beslenmesine karşıyım ben. itlaf edilmeniz lazım ki üreyemeyesiniz ilerde. alçak yaratık.

Millette ne kocalar var diyen oldu mu ki?.
(Ben asla demem benim rahmetli de böyleydi)

“Cam bebek gibi davranması” ..Hımm.
Rahat olun siz bakmazsanız bu adam bakar

Niye oyle diyon , benim kocam ben bizim sarayin bahcesinde hamakta uyuyunca kucaklayip kaz tüyü yatagimiza tasiyor , kahvaltida da cilek suyu getiriyor , tepsiye gul yapraklari serpistiriyor bi kerem

Ya üf bende olmayınca öyle bir koca hep sadece filmlerde olur sanıyorum.

Ya üf bende olmayınca öyle bir koca hep sadece filmlerde olur sanıyorum.
Benim de bahçede uyanıp yatakta uyanmak ve portakal suyu deyince aklımda nuri alço filmleri veya böbrek çalan organ mafyası canlanıyor öncelikle, romantik komedi şöyle dursun hayal ettiğim sahneden hayır bile gelmiyor böyle bir yokluk olamaz

Ben de sizin gibiyim asla çocuk istemiyorum ve sevmiyorum. Bence sizin durumunuzda aldırıp aldırmamaya babasından daha çok sizin karar vermeniz gerekiyor diye düşünüyorum, sonuçta kariyeri, sosyal hayatı, vücut dengesi bozulacak olan sizsiniz, babası değil. Yasal süre geçmeden kurtulsaydınız keşke bu kadar sinir stres olmaya, mutsuz olmaya değer mi?

garip bir hüzün kapladı içimi bebeğe üzüldüm. ya doğduktan sonrada böyle davranırsanız iyi anne olmalıyım deyip deyip bir tahamülsüzlükte patlarsanız..en iyisi siz destek alın

Olmuyor diye dalga geçtiğim yok da siz terbiyesizmişsiniz onu anladım.
En azından olunca ay benim var 6 yaşında diye böbürlenmem.
Böbürlenmiyorum zaten. Olabildiğini söylüyorum. Benim terbisiz olduğum yok ama sizin olanlara karşı bir probleminiz olduğu kesin. Umarım en kısa zamanda sizinde olur .

Sizi anlayabiliyorum. Ben de ilk evlendiğimde istemediğimi düşünüyordum. Şimdi de tedaviyle olacağını öğrendim oda olursa. Eşimde de bende de sorun çıktı. Umarım bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ondan hiç ayrılamayacağınızı hissedersiniz. Sanırım kariyeriniz hayalleriniz,yaşınız, bebek fikrini hiç düşünmezken bir anda yaşamanız sizi strese sokmuş.. ama tüm annelerin söylediğini duyduğum bir şey söyleyeyim. 'Pişman değilim, daha önce doğurmadığıma pişmanım' gibi ortak cümleler kuruyorlar. Kendinizi suçlu hissetmenin çok bilinçli bir hamilelik geçirmişsiniz. Arada olur öyle patlamalar. Her konuda. Ama doğduğu zaman çok mutlu olacağınıza eminim. Hatta yine buraya yazmanızı isterim. Düşüncelerinizdeki değişikliği merak ediyorum..

Konu fake

Ayy bir ben değilmişim bari

Kendinizi suçlamayı bırakın.... Belliki hazır değilmişsiniz... İnsansınız hazır kıta robot değil.... Kucağıma alana kadar bende anlamadım ne olduğunu olabilir.... Duruma odaklanın.... Anlayış gösterilmesi gereken şimdi sizsiniz... Hamileliği yaşayan ve doğuran biziz... Erkek ne derseniz deyin sonuç da ancak doğunca sonucu görüyor... Psikoloji hormonlar gelgitler... Herkes de aynı herkesde kolay olmuyor.... Zamana bırakın şu durumda sakin olmak sakin kalmak ve evet kabullenmek gerek... Kabullenmek derken belki bu günleri nasıl böyle düşünmüşümki iyiki olmuş diyerek değişeceği i günlerde gelecek... Eşiniz dışında kimseye bir açıklama borçlu değilsiniz tek yapmanız gereken sakince düşünmek olumsuz tarafların yanında olumluları

A
Ben ultrasonda yüzünü görünce ilk Bi sevdim yoksa evet bende ne tekmede nede kalp atışında öyle feci Bi aidat hissetmedim... Tabiki ne zaman ilk canlı yüzünü gördüm orada aşık oldum..... Nasıl oldu hala bilmem.... Bittiğim andır o kokuyu içime çekmek.... O gün bu gün bağımlısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…