Sinir Krizi, Suçlu Hissetmek

Şu düşük yapmalı konusu trend olduktan sonra ilgimi çekmişti neymiş diye biraz okuduydum, üstüne çok gitmişlerdi son sayfalarda, üzülüp geçmiş olsun diye mesaj atmıştım :KK70: düştüm yani ben 👻 Sonra ipek ongun kitaplarına dair bi geyik topiğinde o da vardı, kitapları da ayrıntılarıyla biliyodu ha şaka maka

İlk konuda bebek istemediği için kocasıyla kavga ediyordu. Bahçede uyuyakalıp yatağında gözünü açıyordu. Kocası kahvaltısını taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde yatağa getiriyordu. Hafta geçmeden hamile kaldığını öğrendi, yine aynı hızda çocuğu düşürdü. Canı sıkılan bi kardeşimiz işte 😂

İlk konuda bebek istemediği için kocasıyla kavga ediyordu. Bahçede uyuyakalıp yatağında gözünü açıyordu. Kocası kahvaltısını taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde yatağa getiriyordu. Hafta geçmeden hamile kaldığını öğrendi, yine aynı hızda çocuğu düşürdü. Canı sıkılan bi kardeşimiz işte 😂
En önemli yeri atlamışsınız bebek düşerken eşine sayıp sövüyordu bebeği o yapmış onun suçuymuş diye :KK70:

Ya bence sadece can sikintisi diil bu
Hangi normal saglikli insan bebegimi dusuruyorummmm diye honkure honkure konu acar hemde olmayan bebegi
Bende bebek dusurdum 40 yil dusunsem o an burda aklima konu acmak gelmrez , hani sonrasında acip derdimi paylasmak isteyebilirim o baska mevzu ama hastane odasinda yatıyorum kan icindeyim diyr konu acan gercektrn hastaneye yatirilip tedavi altina alinmali bir sure de sokaga salinmamali

Vay canına bu ayrıntıları bilmiyodum ben, şöyle bir kocişimiz olmadı beh. Evleri de bahçeli falandı o zaman, yatağa gelen portakal sulu kahvaltı falan dizi gibi konuymuş, içinde beş ayrı çekim yapılan kiralık villalardaki zengin dizisinin senaryosu gözümde canlanmaya başladı bile 👀

Nasıl oldu? Sizinde mi spiraliniz kaydı :KK70:
Yoksa geri çekilmeyi korunma yöntemiz sananlardan mısınız? :KK70:
Yoo ben geri çekilme gibi bir Doğum kontrol yöntemi bilmiyorum hanımefendi merak etmeyin. Ama şunu diyim sprial artı kondomla korunup hamile kalan çok var. Bence sizin olmuyor diye bu şekilde olanlarla dalga geçmeyi bırakmalısınız

Ya bence sadece can sikintisi diil bu
Hangi normal saglikli insan bebegimi dusuruyorummmm diye honkure honkure konu acar hemde olmayan bebegi
Bende bebek dusurdum 40 yil dusunsem o an burda aklima konu acmak gelmrez , hani sonrasında acip derdimi paylasmak isteyebilirim o baska mevzu ama hastane odasinda yatıyorum kan icindeyim diyr konu acan gercektrn hastaneye yatirilip tedavi altina alinmali bir sure de sokaga salinmamali

20 yaşında konservatuar öğrencisi küçük bir kız çocuğu diye düşündüm ben. Harry potter izliyor, ipek ongun okuyor. Ergenlikten çıkamamış henüz.

Ne tür bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama rahatsız olduğunuz kesin.
Çok pis şeyler yazasım var ama sizdeki arsızlık ve yalancılık o yazdıklarımı kaldıracak kapasitede olduğunuzu gösteriyor, yorulmaya değmezsiniz. Dua edin yazdığınız senaryolar bir gün gerçek olmasın.
Ben realist olup buraya konu sahibini olumsuz elestirdim diye linc yedim resmen.akillica dusununce zaten konunun senaryo oldugu cok belli..ruh hastasi insanlar yuzunden iyi niyetimizi de kaybeder olduk.bosverin yazmaya degmez hayali ajitasyonlari ve ruh haliyle yasayiversin.degmez

Bebeğini düşürüp kürtaj süresince forumda takılan ve durumundan bizi haberdar eden koca yürekli mistralgagnant... Bence senin tek sağlık problemin psikolojik, umarım tedavi olursun. :))
Spiralle hamile kaldim yazmis birde tam da taktirmayi dusunurken 😀😀😀 neyseki konu fakemis

R rosseyy koş kız koş bak bebeğimi kaybettim ölüyorum konusunda bizi parçalamışlardı gördün mü konu sahibi fake çıktı:skandal:

Acayip gülüyorum şuan inanıp da savunanlara kdkdkdkdk:dondurma:
evet ne hakaretler yedik hatırlamazmıyım.
neyse şuna sevinebiliriz tatlım, en azından hayatta az çok bişeylerin farkında olarak, bilinçli ve yaşadıklarımızdan tecrübelerimizi cebimize atarak, ders alarak ve sonucunda hayatı daha iyi öğrenerek yola devam ediyormuşuz :KK68:

Pek bana göre değil. Ben pek anaç bir karakter de değilim. Kariyerimde ilerleyeyim, eşimle ve arkadaşlarımla vakit geçireyim, gezeyim tozayım... Zaten çok kontrolcü bir anneyle büyüdüm. Şimdi tam hayatımın iplerini elime almışken bana bağımlı bir canlı fikri korkutucu geliyor.
Çok yanlış bir düşünce. Yazık o bebeğe. 😒

İyi ki son mesajı okumuşum önce. Yoksa kaale alıp döşeyecektim :KK70:

İyi ki varsınız ajan kızlar En Büyük KK

İlk konusundan itibaren fake diye kibledim. Ama sağlam fakemiş uzun süre takıldı buralarda yakalanmadan. Hatta kendisine de yazdım inanmıyorum konularına diye 😂 Çok belliydi bence.
Bu kızın tamamlanamamışlık hissi diye bir konusu vardı. Orada okumuştum ilk, sonra bebekle ilgili konuları okudum, o kadar mantıklı, o kadar kibar birine benziyordu ki. Nasıl anladın yalan olduğunu Allaşkına yaa ben de şu kadar insan tanısam yeter bu hayatta 😬

Bu konuda taviz veremicem kimse kusura bakmasın.
Biz olmuyor diye sinir krizi geçiyoruz hanımefendi..
yokluğu, olmaması, varlığından daha mı iyi olurdu sizce ?

Bence artık kabullenmelisiniz bir anne olucaksınız ! çocuğunuz ilerde bunları duysa çok acı olur.

Ban yememek için burda kesiyorum.
Tedavi ile hamile kaldım düşük yaşadım falan filan. Ama şak diye gebe kalıp istemeyen insanlara böyle konuşmadım. Avuç avuç ilaç içerken tvde bebeğini çöpe atan kadın haberi gördüm o an anladım ki onun sınavı buydu benim ki de bu. Bilmem anlatabildim mi??
(konudan bağımsız yazdım feykmiş zati kaçırmışım)

Bu kızın tamamlanamamışlık hissi diye bir konusu vardı. Orada okumuştum ilk, sonra bebekle ilgili konuları okudum, o kadar mantıklı, o kadar kibar birine benziyordu ki. Nasıl anladın yalan olduğunu Allaşkına yaa ben de şu kadar insan tanısam yeter bu hayatta 😬

Bahçede uyuyakalıp yatakta uyanmak ve portakal suyu detayları anında yaktı benim fake konu lambalarımı. Romantik komedi filmlerinden ya da aşk romanlarından alınmış gibiydi 😂

Yoo ben geri çekilme gibi bir Doğum kontrol yöntemi bilmiyorum hanımefendi merak etmeyin. Ama şunu diyim sprial artı kondomla korunup hamile kalan çok var. Bence sizin olmuyor diye bu şekilde olanlarla dalga geçmeyi bırakmalısınız
Olmuyor diye dalga geçtiğim yok da siz terbiyesizmişsiniz onu anladım.
En azından olunca ay benim var 6 yaşında diye böbürlenmem.

X