- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.712
Nasıl oldu? Sizinde mi spiraliniz kaydıBen çözdüm şuan 6 yaşında
Yoksa geri çekilmeyi korunma yöntemiz sananlardan mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu? Sizinde mi spiraliniz kaydıBen çözdüm şuan 6 yaşında
Şu düşük yapmalı konusu trend olduktan sonra ilgimi çekmişti neymiş diye biraz okuduydum, üstüne çok gitmişlerdi son sayfalarda, üzülüp geçmiş olsun diye mesaj atmıştım düştüm yani ben Sonra ipek ongun kitaplarına dair bi geyik topiğinde o da vardı, kitapları da ayrıntılarıyla biliyodu ha şaka maka
En önemli yeri atlamışsınız bebek düşerken eşine sayıp sövüyordu bebeği o yapmış onun suçuymuş diyeİlk konuda bebek istemediği için kocasıyla kavga ediyordu. Bahçede uyuyakalıp yatağında gözünü açıyordu. Kocası kahvaltısını taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde yatağa getiriyordu. Hafta geçmeden hamile kaldığını öğrendi, yine aynı hızda çocuğu düşürdü. Canı sıkılan bi kardeşimiz işte
Ahaha doğru o da var. Gerçi bebek düştükten sonra pek okumadım konularını. Millet ciddi ciddi yazdıkça sinirlerim hopluyoduEn önemli yeri atlamışsınız bebek düşerken eşine sayıp sövüyordu bebeği o yapmış onun suçuymuş diye
Ya bence sadece can sikintisi diil buİlk konuda bebek istemediği için kocasıyla kavga ediyordu. Bahçede uyuyakalıp yatağında gözünü açıyordu. Kocası kahvaltısını taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde yatağa getiriyordu. Hafta geçmeden hamile kaldığını öğrendi, yine aynı hızda çocuğu düşürdü. Canı sıkılan bi kardeşimiz işte
Vay canına bu ayrıntıları bilmiyodum ben, şöyle bir kocişimiz olmadı beh. Evleri de bahçeli falandı o zaman, yatağa gelen portakal sulu kahvaltı falan dizi gibi konuymuş, içinde beş ayrı çekim yapılan kiralık villalardaki zengin dizisinin senaryosu gözümde canlanmaya başladı bileİlk konuda bebek istemediği için kocasıyla kavga ediyordu. Bahçede uyuyakalıp yatağında gözünü açıyordu. Kocası kahvaltısını taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde yatağa getiriyordu. Hafta geçmeden hamile kaldığını öğrendi, yine aynı hızda çocuğu düşürdü. Canı sıkılan bi kardeşimiz işte
Yoo ben geri çekilme gibi bir Doğum kontrol yöntemi bilmiyorum hanımefendi merak etmeyin. Ama şunu diyim sprial artı kondomla korunup hamile kalan çok var. Bence sizin olmuyor diye bu şekilde olanlarla dalga geçmeyi bırakmalısınızNasıl oldu? Sizinde mi spiraliniz kaydı
Yoksa geri çekilmeyi korunma yöntemiz sananlardan mısınız?
Ya bence sadece can sikintisi diil bu
Hangi normal saglikli insan bebegimi dusuruyorummmm diye honkure honkure konu acar hemde olmayan bebegi
Bende bebek dusurdum 40 yil dusunsem o an burda aklima konu acmak gelmrez , hani sonrasında acip derdimi paylasmak isteyebilirim o baska mevzu ama hastane odasinda yatıyorum kan icindeyim diyr konu acan gercektrn hastaneye yatirilip tedavi altina alinmali bir sure de sokaga salinmamali
Ben realist olup buraya konu sahibini olumsuz elestirdim diye linc yedim resmen.akillica dusununce zaten konunun senaryo oldugu cok belli..ruh hastasi insanlar yuzunden iyi niyetimizi de kaybeder olduk.bosverin yazmaya degmez hayali ajitasyonlari ve ruh haliyle yasayiversin.degmezNe tür bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama rahatsız olduğunuz kesin.
Çok pis şeyler yazasım var ama sizdeki arsızlık ve yalancılık o yazdıklarımı kaldıracak kapasitede olduğunuzu gösteriyor, yorulmaya değmezsiniz. Dua edin yazdığınız senaryolar bir gün gerçek olmasın.
Yani gerçekten bazen bu foruma takılmakla iyi mi ediyorum bunu sorguluyorum.ruh hastasi insanlar yuzunden iyi niyetimizi de kaybeder olduk.b
Spiralle hamile kaldim yazmis birde tam da taktirmayi dusunurken neyseki konu fakemisBebeğini düşürüp kürtaj süresince forumda takılan ve durumundan bizi haberdar eden koca yürekli mistralgagnant... Bence senin tek sağlık problemin psikolojik, umarım tedavi olursun. :))
Foruma değil de Bdv'a takılmak, bazen burayı okuyunca enerjim çekiliyor gibi geliyor. Bir ara bu bölüme hiç bakmadım, kafam rahattı ama nasıl bir şeyse çekiyor yine gelip dert okuyorum.Yani gerçekten bazen bu foruma takılmakla iyi mi ediyorum bunu sorguluyorum.
evet ne hakaretler yedik hatırlamazmıyım.
Çok yanlış bir düşünce. Yazık o bebeğe.Pek bana göre değil. Ben pek anaç bir karakter de değilim. Kariyerimde ilerleyeyim, eşimle ve arkadaşlarımla vakit geçireyim, gezeyim tozayım... Zaten çok kontrolcü bir anneyle büyüdüm. Şimdi tam hayatımın iplerini elime almışken bana bağımlı bir canlı fikri korkutucu geliyor.
Bu kızın tamamlanamamışlık hissi diye bir konusu vardı. Orada okumuştum ilk, sonra bebekle ilgili konuları okudum, o kadar mantıklı, o kadar kibar birine benziyordu ki. Nasıl anladın yalan olduğunu Allaşkına yaa ben de şu kadar insan tanısam yeter bu hayattaİlk konusundan itibaren fake diye kibledim. Ama sağlam fakemiş uzun süre takıldı buralarda yakalanmadan. Hatta kendisine de yazdım inanmıyorum konularına diye Çok belliydi bence.
Tedavi ile hamile kaldım düşük yaşadım falan filan. Ama şak diye gebe kalıp istemeyen insanlara böyle konuşmadım. Avuç avuç ilaç içerken tvde bebeğini çöpe atan kadın haberi gördüm o an anladım ki onun sınavı buydu benim ki de bu. Bilmem anlatabildim mi??Bu konuda taviz veremicem kimse kusura bakmasın.
Biz olmuyor diye sinir krizi geçiyoruz hanımefendi..
yokluğu, olmaması, varlığından daha mı iyi olurdu sizce ?
Bence artık kabullenmelisiniz bir anne olucaksınız ! çocuğunuz ilerde bunları duysa çok acı olur.
Ban yememek için burda kesiyorum.
Bu kızın tamamlanamamışlık hissi diye bir konusu vardı. Orada okumuştum ilk, sonra bebekle ilgili konuları okudum, o kadar mantıklı, o kadar kibar birine benziyordu ki. Nasıl anladın yalan olduğunu Allaşkına yaa ben de şu kadar insan tanısam yeter bu hayatta
Olmuyor diye dalga geçtiğim yok da siz terbiyesizmişsiniz onu anladım.Yoo ben geri çekilme gibi bir Doğum kontrol yöntemi bilmiyorum hanımefendi merak etmeyin. Ama şunu diyim sprial artı kondomla korunup hamile kalan çok var. Bence sizin olmuyor diye bu şekilde olanlarla dalga geçmeyi bırakmalısınız