Sinir Krizi, Suçlu Hissetmek

Ne tür bir rahatsızlığınız var bilmiyorum ama rahatsız olduğunuz kesin.
Çok pis şeyler yazasım var ama sizdeki arsızlık ve yalancılık o yazdıklarımı kaldıracak kapasitede olduğunuzu gösteriyor, yorulmaya değmezsiniz. Dua edin yazdığınız senaryolar bir gün gerçek olmasın.

Allah yardımcın olsun.Çocuğu kucağınıza aldığınızda her şey geçecek bence.Belki hormonlardandır.Olabılır herkes çocuk ıstemek zorunda deil canım.Sağlıkla gelsın çocuğunuz beraber musmutlu gunlerınız olsun

Ay bi de epey tartışma çıkmıştı bir sürü ajitasyon yapmıştı konuda uzun zamandır böyle troll gelmediydi, en son zeynepguven falan hatırlıyorum ben. Hatta ben de üzülüp mesaj atmıştım tanımadığım halde, üzme kendini sağlığına dikkat et falan demiştim saf gibi, millet gerizekalı gerizekalı davranmaktan ne anlıyor bilmiyorum. Sonradan bir süre geyik topiğinde falan takıldıydı. Hırsız hikayesi gibi böyleleri yüzünden gerçekten derdi olana da inanmayacağız bu gidişle. Her konunun ilk sayfalarına ellerinde mercekle damlayıp o fake bu fake şu fake diyenlere kıl olurum normalde ama böyle yapan hatunlar da haksız değilmiş yani.

Eskinin trollerini özlüyorum ben ya zipzip yaşlar kaç diye yazardı falan. Özlüyoruz zipzip, sen gittin ortalık böylelerine kaldı üff döl israfı diyecem banlanmam işşallah.

İlk konusundan itibaren fake diye kibledim. Ama sağlam fakemiş uzun süre takıldı buralarda yakalanmadan. Hatta kendisine de yazdım inanmıyorum konularına diye Çok belliydi bence.

İlk konusundan itibaren fake diye kibledim. Ama sağlam fakemiş uzun süre takıldı buralarda yakalanmadan. Hatta kendisine de yazdım inanmıyorum konularına diye Çok belliydi bence.
Şu düşük yapmalı konusu trend olduktan sonra ilgimi çekmişti neymiş diye biraz okuduydum, üstüne çok gitmişlerdi son sayfalarda, üzülüp geçmiş olsun diye mesaj atmıştım düştüm yani ben Sonra ipek ongun kitaplarına dair bi geyik topiğinde o da vardı, kitapları da ayrıntılarıyla biliyodu ha şaka maka

Fazla dalmış ama İpek Ongun kitaplarına, çıkamamış. Çünkü konularında verdiği detaylar çok İpek Ongun tarzıydı

Hiçte acı duymamıştım benm annem beni istememiş bunu da hep söyler. Sadece aldıracak parası yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…