- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cucuthecat
-
Evet efexor 70 mg kullanıyorumİlaç kullanmanıza rağmen mi bunları yaşıyorsunuz
İlaç tedavisi yanında terapiye de gidiyorum. Psikoloğum daha önce hastanede çalıştığı için ilaçlar ve dozajları konusunda bilgili. Dozajı arttırmaya gerek olmadığını çözebileceğimi söyledi o yüzden psikiyatriye gitmedim sonrasında. Devletteki psikiyatrların da ayırabildiği vakit ve dikkat malumunuz. Senelerce hiç uygun olmayan ilaçlar reçete edildi çok eziyet çektim. Şu an dengeyi biraz da olsa bulabilmişken ilaca müdahale etmek içimden gelmediDoktorunuzun bu yaşadıklarınızdan haberi yok mu ilaç yeterli gelmiyor anlaşılan dozu yükseltilebilir veya yanına başka yardımcı ilaç verilebilir. İlaç kullanırken bu kadar olmaması lazım
Bir de o krizi yaşadığım gün ilacımı aksatmıştım sanıyorum bu durumun da etkisi oldu. Çok nadir aksatırım ama zor süreçten geçince hemen etkiledi sanıyorumDoktorunuzun bu yaşadıklarınızdan haberi yok mu ilaç yeterli gelmiyor anlaşılan dozu yükseltilebilir veya yanına başka yardımcı ilaç verilebilir. İlaç kullanırken bu kadar olmaması lazım
Terapiye son bir buçuk senedir düzenli gidiyordum ama maddi durumlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Beni en çok zorlayan şeylerden biri de bu. Krizle aramda engel buydu ve şimdi savunmasız kaldım gibi hissediyorumBelki ilacın dozu yükseltilir, ne zamandır kullanıyorsunuz? bir de terapiniz ne kadardır sürüyor?
İlaçların etkilerini bırakma süreleri 1 günde ortaya çıkmaz. Yani 1-2 gün içmediniz diye etkilenip bu kadar ağır şeyler yaşamazsınız. Bence işi ehline bırakıp psikolog yerine psikiyatriste gidin. Devlettekilere güvenmiyorsanız özelde de gidebilirsiniz. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben özele giderken devlete geçtim çok övüldüğü için. İyi ki de geçmişim diyorum canım doktorum kısıtlı sürelerde bile öyle güzel şeyler konuştu öyle güzel teknikler öğretti ki bana senelerce muayenesine bi dünya para bayıldığım özeldeki psikiyatriste gıcık oldum. Hatta özeldeki 2. İlaca başlatacaktı devletteki doktorumun tavsiyeleriyle tek ilaçta kaldım gayet de iyiyim çok şükür. Bence siz de bir psikiyatr araştırın. Psikologların ilaç yazma yetkisi bile yok nasıl olur da size doz önerisinde bulunur siz hangi reçeteyle ilaç alıyorsunuzBir de o krizi yaşadığım gün ilacımı aksatmıştım sanıyorum bu durumun da etkisi oldu. Çok nadir aksatırım ama zor süreçten geçince hemen etkiledi sanıyorum
Ankarada yaşıyorum. Bahsettiğiniz psikiyatrist hangi şehirde? Ankaradaysa ben de gidebilirim. Size iyi bir doktorun denk gelmesine sevindim. Yaklaşık on senedir ilaç kullanıyorum. Ankara'da en az dört farklı hastaneye gittim psikiyatri için. hiç bahsettiğiniz tarzda bir psikiyatriste rastlamadım. Krizlerim de bir psikiyatristin yeni nesil ilaç yan etki yaşamazsın diyip ısrarlarıma rağmen yazdığı yeni bir ilaç sonrası ortaya çıkmıştı. Psikologların ilaç yazma yetkisi olmadığını biliyorum ama psikiyatristlere olan güvensizliğimin de farkında o yüzden rol çalmak veya art niyetle öneride bulunduğunu düşünmüyorum. İlacı bir senedir kullanıyorum bittikçe gidip yazdırıyorum. Yaşadığım krizden sonra psikiyatriste gitmedim henüzİlaçların etkilerini bırakma süreleri 1 günde ortaya çıkmaz. Yani 1-2 gün içmediniz diye etkilenip bu kadar ağır şeyler yaşamazsınız. Bence işi ehline bırakıp psikolog yerine psikiyatriste gidin. Devlettekilere güvenmiyorsanız özelde de gidebilirsiniz. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben özele giderken devlete geçtim çok övüldüğü için. İyi ki de geçmişim diyorum canım doktorum kısıtlı sürelerde bile öyle güzel şeyler konuştu öyle güzel teknikler öğretti ki bana senelerce muayenesine bi dünya para bayıldığım özeldeki psikiyatriste gıcık oldum. Hatta özeldeki 2. İlaca başlatacaktı devletteki doktorumun tavsiyeleriyle tek ilaçta kaldım gayet de iyiyim çok şükür. Bence siz de bir psikiyatr araştırın. Psikologların ilaç yazma yetkisi bile yok nasıl olur da size doz önerisinde bulunur siz hangi reçeteyle ilaç alıyorsunuz
Çok üzüldüm umarım bir daha yaşamazsınız. Dediğim doktor sakaryada maalesef. Keşke yakın olsaydı ona görünmenizi çok isterdim zaten randevu da çok zor bulunuyor kendisine benim saatlerce kapısında beklediğim oldu sağolsun reddetmedi hiç randevu olmamasına rağmen. Umarım en kısa zamanda doğru doktoru bulursunuz.Ankarada yaşıyorum. Bahsettiğiniz psikiyatrist hangi şehirde? Ankaradaysa ben de gidebilirim. Size iyi bir doktorun denk gelmesine sevindim. Yaklaşık on senedir ilaç kullanıyorum. Ankara'da en az dört farklı hastaneye gittim psikiyatri için. hiç bahsettiğiniz tarzda bir psikiyatriste rastlamadım. Krizlerim de bir psikiyatristin yeni nesil ilaç yan etki yaşamazsın diyip ısrarlarıma rağmen yazdığı yeni bir ilaç sonrası ortaya çıkmıştı. Psikologların ilaç yazma yetkisi olmadığını biliyorum ama psikiyatristlere olan güvensizliğimin de farkında o yüzden rol çalmak veya art niyetle öneride bulunduğunu düşünmüyorum. İlacı bir senedir kullanıyorum bittikçe gidip yazdırıyorum. Yaşadığım krizden sonra psikiyatriste gitmedim henüz
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinÇok üzüldüm umarım bir daha yaşamazsınız. Dediğim doktor sakaryada maalesef. Keşke yakın olsaydı ona görünmenizi çok isterdim zaten randevu da çok zor bulunuyor kendisine benim saatlerce kapısında beklediğim oldu sağolsun reddetmedi hiç randevu olmamasına rağmen. Umarım en kısa zamanda doğru doktoru bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?