Sinir krizi geçiren koca

Anneye babaya şikayet etmenin faydası olmaz ancak zararı olur.
Mantığı yok yani.

Bilmem ne kadar doğru düşünüyorum ama bana söyle geldi. Cinnet geçirme pozları ile seni sindirmek, susturmak amacı.
Ufacık bir cevap vermen buna itiyor demek benim için bu anlama geliyor.

Cinneti sen geçir de nasıl oluyormuş görsün diycem ama ortada çocuk var ona Kıyamam.

Işte tam da bu sebeplerle evlenir evlenmez çocuk yapmamalı diyoruz.. :KK43:

Çok uzun zamandır tartışmalarımız tek taraflı zaten. Ben denedim. Hiç cevap vermediğimde bile dakikalarca hiç susmadan sadece beni sinirlendirmek için olur olma şeyler söylüyor. Boşanmak istiyorsan git diyor tamam gidicem diyince de nereye gidiyosun ayrılmak o kadar kolay mı diy kafasını yerlere vuruyo. Ben çok gözü kara biriyimdir durup düşününce nasıl tahammül ettiğimi aklım almıyor.

Dediğin gibi ben cinnet geçirip evi savaş alanına çeviricem çığlık çığlığa bağırıp tüm apartmanı eve toplicam o zaman anlicak cinnet geçirmek nasıl oluyormuş. Beni korkutmak için yaptığını biliyorum. Bunu başarıyorda. Köşeye sıkıştığımın farkında. Ama bu şekilde ben ne kadar sağlıklı bir şekilde devam edebilirim bilmiyorum. Sonuçta bi bebek büyütüyorum. Yeni anneyim. Bunları anlaması gerekirken o daha faZla nasıl yıpratırım diye düşünüyor. Evet beni sevdiğini biliyorum ama bütün bunları beni sevdiği için yapıyosa sevmesin beni. Çünkü ven artık gerçekten eskisi gibi hisssedemiyorum.

10 yıllık bir birlikteliğimi vardı zaten çocuk yapmak için evlendik. Am dediğiniz gibi hem evlilik hem çocuk her bünye kaldırmıyor demekki

Merhaba,
1 yıllık evliyim 3 aylık bi kızım var. Eşimle çok severek evlendik. Ancak son 2 aydır her tartışmamızda ya kafasını yerlere vuruyor ya da duvarlara yumruk atarak kendi canını yakıyor. Ben bu yaptıklarını umursamamaya çalıştıkça daha da şiddetleniyor öfkesi. Öfkesi geçtikten sonra ayaklarıma kapanıp özürler diliyor.

Dün akşam artık işin dozu biraz değişti. Ben ayrılmak istediğimi söyleyince beni zorla mutfağa götürdü ve elime zorla bıçağı tutturup kendisini öldürmemi söyledi. Çok korktum. Elim ayağım boşaldı. Odaya geldin ve snir kirizi geçirip ağlamaya başladım. Yine elime ayağıma kapanıp özürler diledi. Korktuğum için konuyu derhal kapadım ve hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladım. Sabah işe giderken de normal uğurladım. Ama içimde bişey hiç susmuyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikolojisinin bozulduğunu kavga esnasında cinnet geçirdiğini söyleyerek beni korkutmayı başardı.

Ne yapayım nasıl davranayım ben bu adama. Ailemin haberi
Olsa 1 dk tutmazlar yanında. Hemen alırlar beni. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Üniversite mezunuyum ve iş yerimden doğum izni için ayrıldım. Ama gelin görün ki ayrılmayı bırakın ayrılık lafı bile adamı bu hale getiriyor. Gözümü korkutmayı başardı. Ne yapardınız siz olsanız?
Gercekten pisikolojik tedavi gormesi sart allah korusun sinir aninda size zarar verebilir, guzellikle konusup onu tadaviye ikna etmeniz gerek boyle bir omur gecmezki ya allahim sabir versin esinizede sifa versin insallah cok uzuldum..

Merhaba,
1 yıllık evliyim 3 aylık bi kızım var. Eşimle çok severek evlendik. Ancak son 2 aydır her tartışmamızda ya kafasını yerlere vuruyor ya da duvarlara yumruk atarak kendi canını yakıyor. Ben bu yaptıklarını umursamamaya çalıştıkça daha da şiddetleniyor öfkesi. Öfkesi geçtikten sonra ayaklarıma kapanıp özürler diliyor.

Dün akşam artık işin dozu biraz değişti. Ben ayrılmak istediğimi söyleyince beni zorla mutfağa götürdü ve elime zorla bıçağı tutturup kendisini öldürmemi söyledi. Çok korktum. Elim ayağım boşaldı. Odaya geldin ve snir kirizi geçirip ağlamaya başladım. Yine elime ayağıma kapanıp özürler diledi. Korktuğum için konuyu derhal kapadım ve hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladım. Sabah işe giderken de normal uğurladım. Ama içimde bişey hiç susmuyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikolojisinin bozulduğunu kavga esnasında cinnet geçirdiğini söyleyerek beni korkutmayı başardı.

Ne yapayım nasıl davranayım ben bu adama. Ailemin haberi
Olsa 1 dk tutmazlar yanında. Hemen alırlar beni. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Üniversite mezunuyum ve iş yerimden doğum izni için ayrıldım. Ama gelin görün ki ayrılmayı bırakın ayrılık lafı bile adamı bu hale getiriyor. Gözümü korkutmayı başardı. Ne yapardınız siz olsanız?
DURUMUNA cook üzüldüm kardeşim ama bence tedaviyide reddeder kocan bence çocuğunu al ve ailenin yanında kısa bir tatil yap derim ben

sahsı fıkrım uzmandan destek alın.
gıtmez dersenızde kendı lohusalıgınızı bahane edıp onunkın aradan cıkarın.
Allah korusun ısın sonu hayra alamet gozukmuyor

X