Merhaba,
1 yıllık evliyim 3 aylık bi kızım var. Eşimle çok severek evlendik. Ancak son 2 aydır her tartışmamızda ya kafasını yerlere vuruyor ya da duvarlara yumruk atarak kendi canını yakıyor. Ben bu yaptıklarını umursamamaya çalıştıkça daha da şiddetleniyor öfkesi. Öfkesi geçtikten sonra ayaklarıma kapanıp özürler diliyor.
Dün akşam artık işin dozu biraz değişti. Ben ayrılmak istediğimi söyleyince beni zorla mutfağa götürdü ve elime zorla bıçağı tutturup kendisini öldürmemi söyledi. Çok korktum. Elim ayağım boşaldı. Odaya geldin ve snir kirizi geçirip ağlamaya başladım. Yine elime ayağıma kapanıp özürler diledi. Korktuğum için konuyu derhal kapadım ve hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladım. Sabah işe giderken de normal uğurladım. Ama içimde bişey hiç susmuyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikolojisinin bozulduğunu kavga esnasında cinnet geçirdiğini söyleyerek beni korkutmayı başardı.
Ne yapayım nasıl davranayım ben bu adama. Ailemin haberi
Olsa 1 dk tutmazlar yanında. Hemen alırlar beni. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Üniversite mezunuyum ve iş yerimden doğum izni için ayrıldım. Ama gelin görün ki ayrılmayı bırakın ayrılık lafı bile adamı bu hale getiriyor. Gözümü korkutmayı başardı. Ne yapardınız siz olsanız?
kocanız ya sizi sindirmeye çalışıyor korkun ki onun sinirine gitmeyin diye. Ya da kafayı sıyırmış her iki durumda da ailenize haber verin gelip alsınlar sizi can güvenliğiniz yok.Merhaba,
1 yıllık evliyim 3 aylık bi kızım var. Eşimle çok severek evlendik. Ancak son 2 aydır her tartışmamızda ya kafasını yerlere vuruyor ya da duvarlara yumruk atarak kendi canını yakıyor. Ben bu yaptıklarını umursamamaya çalıştıkça daha da şiddetleniyor öfkesi. Öfkesi geçtikten sonra ayaklarıma kapanıp özürler diliyor.
Dün akşam artık işin dozu biraz değişti. Ben ayrılmak istediğimi söyleyince beni zorla mutfağa götürdü ve elime zorla bıçağı tutturup kendisini öldürmemi söyledi. Çok korktum. Elim ayağım boşaldı. Odaya geldin ve snir kirizi geçirip ağlamaya başladım. Yine elime ayağıma kapanıp özürler diledi. Korktuğum için konuyu derhal kapadım ve hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladım. Sabah işe giderken de normal uğurladım. Ama içimde bişey hiç susmuyo. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikolojisinin bozulduğunu kavga esnasında cinnet geçirdiğini söyleyerek beni korkutmayı başardı.
Ne yapayım nasıl davranayım ben bu adama. Ailemin haberi
Olsa 1 dk tutmazlar yanında. Hemen alırlar beni. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Üniversite mezunuyum ve iş yerimden doğum izni için ayrıldım. Ama gelin görün ki ayrılmayı bırakın ayrılık lafı bile adamı bu hale getiriyor. Gözümü korkutmayı başardı. Ne yapardınız siz olsanız?
kızma ama anneısne anlatmanın ıntıkamı almış,babasına anlatsan bu defa babasının ıntıkamını alır,tedavi şart,boşarım sneı deme,aslında sınmen ıyı olmuş,delirirdi,korkunç olurdu,aferın akıllı davranmışın2 ay önce travmatik bişey yaşamadı. Geçen ay bi tartışmamızda annesine durumu anlatmıştım gelip oğluyla konuşmuştu. Bu akşam babasına anlatsam çok mu üzerine gitmiş olurum. Babasının yanında utanacağından k tü bişey yapabilir mi bilemiyorum. Psikolojik destek almayı kabul edeceğini sanmıyorum. Ama artık gerçekten korkuyorum. 2 abim var olurda gidersem evden onlarla birbirletine girerler diye aklım çıkıyor
,baba olmayı kaldıramışta olabilirkızma ama anneısne anlatmanın ıntıkamı almış,babasına anlatsan bu defa babasının ıntıkamını alır,tedavi şart,boşarım sneı deme,aslında sınmen ıyı olmuş,delirirdi,korkunç olurdu,aferın akıllı davranmışın
bence babasina falan anlatma bunun neden kaynaklamdigini bilmiuorsun belki cocuklugunda ailesi ile yasadigi bir problemden kaynaklamiyordur sen de biraz yanguna goruk le gidiyon heralde aksam eve gelince sakinse konus kendisinde sogudugunu soyle sain ayrilmak istiyorum deme yarin bir gun sana zarer verebilir2 ay önce travmatik bişey yaşamadı. Geçen ay bi tartışmamızda annesine durumu anlatmıştım gelip oğluyla konuşmuştu. Bu akşam babasına anlatsam çok mu üzerine gitmiş olurum. Babasının yanında utanacağından k tü bişey yapabilir mi bilemiyorum. Psikolojik destek almayı kabul edeceğini sanmıyorum. Ama artık gerçekten korkuyorum. 2 abim var olurda gidersem evden onlarla birbirletine girerler diye aklım çıkıyor