Sinir boşalmaları

tehna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
128
30
Ben sık sık sinir boşalması yaşıyorum. Durduk yere gülmeye başlıyorum, gülerken birden ağlamaya başlıyorum. Olur olmaz şeylere gözlerim doluyor utandığımda ya da gülemediğimde bile. Dudaklarım titriyor. Garip bakışlara maruz kalıyorum haliyle. Her insana olabilir ama sürekli olmaya başladı. Ne diyorsunuz?

Durduk yere değildir o.
Elbet içinizde bir sıkıntı vardır da onun dışa vurumudur.

Bende de oluyor bu aralar özellikle ağlama krizleri,sebebi var tabii ki :/
Zamanla sebepler hafifledikçe sinir boşalmaları da azalarak bitecektir.

İçine attığın, seni üzen bir durum oldu mu? Kimseye anlatamıyorsan bize anlat?

Büyük bir durum olmadı. Hep ufacık şeyleri takıyorum ondan mı ki
O ufacık şeyler büyür büyür öyle bir hal alır ki bir müddet sonra altından kalkamazsın,eğer ciddi boyutta bir sıkıntı yaratıyorsa bu sinir boşalmaları psikoloğa gidip önlem alın,yoksa ileride ciddi yıpranmalara yol açar.

ufacik mufacik derken o seyler kocaman olmus icinde ve seni yipratmis artik disa vuruyor... isterden bi dr a gorun onlemini al....

Tuhaf gelecek size ama böyle istemsiz gülmelerde ve ağlamalarda nörolojiye gidilmesi üzerine tavsiye okumuştum netten.
Psikolojik değilse gidilmeliymiş..

Sanırım sorunları çok biriktirmişsiniz...önce sizi üzen şeylerin olup olmadığını düşünün...yani psikiyatriye gitmeden önce...bir kağıda yazabilirsiniz...yoksa sonunuz Prozac...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…