Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç okumayı düşünmüyorsan belli zaman sonra silinir ama aö bürosunada gidip sildirebilirsin kaydını.ama gerçekten çalışınca oluyor durumunu bilemem tabi ama oku derim.geçen yıl olmadıysa bu yıl olacaktır hemen yılma cnm hakkında hayırlısı.
aof yi bırakıyorsan yapacağın işlem yok yalnız 2 yıl üst üste para yatırmazsan okuldan atılıyorsun dönüşün olmuyor af çıkarsa o zaman geri dönebilirsin
bende kaldım canım ama bırakmıcam..madem bu yola başladık ,sonunu getirmek gerek.bu zamana kadar derslerle boğuşmalarım,döktüğüm paralar sonuçsuz kalmıcak...sakın bırakma
evde ders çalışabilirsin,derslere niye gitmeme imkanın olsun ki benim giden çoğu arkadaşım türbanlıydı.2 yılda örgünde okudum türbanlılar gayet güzel güzel üniversitede okuyor,dersleride dinliyor...başörtüsünü bahane yapmayın çokta güzel üniversitede okuyorsunuz içinde okumak varsa okursun gidersin gerisi bahanen kusura bakma...
bende kaldım devam et bence özellikle üniversite mezunu olmak şart gerci üniversite mezunları ble iş bulamıyr nasıl bi dünya anlamıyrum ya.kendni glştrmk istyrsan devm et