• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinifinin birincisi , KK nin incisi Ornek Uyeler ...

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Bu topik Chess Chess ' in bana ilham vermesiyle acilmistir.

Evet bilinmeyen gercekleri acikliyorum. Kendisi ornek uyedir. Polemige/polemiklere girmez , sadece konulara yorum yapar cikar, siyaset meydani bolumunde aktiftir ve oranin fazla ilgi gormemesinden sikayetcidir. Baska ne yazsam ne yazsam... Hatirladigim kadariyla koc burcudur ve tersi pistir. Gordugunuz yerde ornek uye diye KIB yapin banlandigini gorelim. :deli:

Ornek uye tanimi : Polemige girmeyen, banlanmayan , sadece konulara yorum yapan KK uyesi.

Bu topik Chess Chess ' in bana ilham vermesiyle acilmistir.

Evet bilinmeyen gercekleri acikliyorum. Kendisi ornek uyedir. Polemige/polemiklere girmez , sadece konulara yorum yapar cikar, siyaset meydani bolumunde aktiftir ve oranin fazla ilgi gormemesinden sikayetcidir. Baska ne yazsam ne yazsam... Hatirladigim kadariyla koc burcudur ve tersi pistir. Gordugunuz yerde ornek uye diye KIB yapin banlandigini gorelim. :deli:

Ornek uye tanimi : Polemige girmeyen, banlanmayan , sadece konulara yorum yapan KK uyesi.

:D :D ilahi ya, korkuttun beni :KK50::KK50::KK50:
ama bu konu kapancak üye için konu açmak yasak :D

Back
X