• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıfımda bi kizdan hoslaniyorum

lgbt17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
1
0
1
25
Öncelikle merhaba , lutfen alay edip kıracaksaniz simdiden yazimdan cikin ..
Ben 17 yasinda bi kizim ve ayni sinifta oldugum bi kizdan hoslaniyorum . Gecen arkadaslarla aramizda bi konusma oldu o da vardi orda. Ben dedimki ben imkansizi seviyorum olanagi yok falan derken arkadaslar sormaya basladi ; esmer mi vs resmen onu tarif ettiler bana sonra işte ben buna niye bu kadar soguksun yazdim sosyal medyadan o da "tanimak istemedigim insanlara karsi hep boyleyim" dedi o gunden sonra mesaj atmadim . Surekli derste ona bakiyorum ve o da ona bakdigimi fark edip bakio tabi hemen gozumu kaciriyorum .. sizce ne yapmaliyim bi abla tavsiyesi istiyorum lutfen...

Beklemekten başka bir çare yok malesef. Senden hoşlanmamış, ama hiçbir zaman hoşlanmayacak anlamına gelmiyor. Yaşın küçük, belki bir başkasına ilgin olacak. Geleceğini düşün, derslerine ağırlık ver. Bu aşk meşk işleri hep karışık ve karışık olacak.

Pardon yalnışmı anladım ben? 17 yaşında bir genç kızsın ve başka bir genç kızdanmı hoşlanıyorsun? O o o konu buysa beni aşar

alay edilmez de fikir çatısmasına ugrayacagın kesin konu sahıbı..

resmen senden hoşlanmadığını söylemiş. Ki kaldı ki bunu arkadaş olarak söylemiş. Duygularından haberi bile yok . Olmaz o iş :(

Durumun çok zor inan.. Bu zamana kadar hep kızlar mı ilgini çekti yoksa ilk kez mi böyle oluyor onu merak ettim açıkcası..
Belkide cinsel tercihin hep o yöndedir ama sen yeni farketmişsindir olabilirmi sence ?

Back