Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıSınıf anneleri ve öğretmelere alınan hediyeler
Arkadaşlar sınıf anneleri denilen bir sıfat var lütfen onunla ilgili bilgilerinizi paylaşırmısınız
Bir de öğretmenlere alınan hediyeler sizce maddi bir destek için mi yoksa önemli olan gü nü hatırlamak için midir?
Ben artık bu mevzulara fena halde kafayı taktım da....
He birde bu günlerde bizim okulda çok popüler olan bişey var
Sınıfımıza laptop-projeksiyon cihazı ve televizyon almak gibi sınıftaki velilerde para toplanarak alınan ve bayağı pahalı olan bu aletler velilerde nerdeyse zorla toplanan paralar karşılığında alınıyor. Lütfen sizde yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar sınıf anneleri denilen bir sıfat var lütfen onunla ilgili bilgilerinizi paylaşırmısınız
Bir de öğretmenlere alınan hediyeler sizce maddi bir destek için mi yoksa önemli olan gü nü hatırlamak için midir?
Ben artık bu mevzulara fena halde kafayı taktım da....
He birde bu günlerde bizim okulda çok popüler olan bişey var
Sınıfımıza laptop-projeksiyon cihazı ve televizyon almak gibi sınıftaki velilerde para toplanarak alınan ve bayağı pahalı olan bu aletler velilerde nerdeyse zorla toplanan paralar karşılığında alınıyor. Lütfen sizde yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Sınıf annelerini ilk defa duydum...
Ama öğretmenlere alınan hediyeler konusunda maddi destek olduğuna katılmıyorum...
Öyle bi ihtyiaçları yokki cocuğun ailesine bile yapmadığı eziyetleri çekiyorlar çoğu zaman bence onları tek bir gün ile anmak az bile....
Sınıfa alınan diğer eşyalarada ücret ödemek zorunda değilsin hiç kimse sizi bu durumda zorlayamaz sadece cocuğunuzun daha iyi eğitim alabilmesi için devletin yapamadığını bir şekilde telafi etmek istiyorlar...Projeksiyon ve televizyonu anlarımda laptop saçma geldi biraz...
ne sınıf annesıyım ne de velı..ben bir öğretmenim ve bu duruma en çok gıcık olanlardan biri de benim..
anlamıyorum insanlar kendilerinden başkalarını maddi şeylerle yüceltmek pohpohlamktan ne anlar..
öğretmen öğretmenilk görevini ifa eder..veli de annelik..sınıf annesi de ne sorumlulugu varsa onu yerine getirir..anne manevi olarak ögretmen maddi olarak alır karslıgını zaten alacagı yerden..böyle insanlar üzerinde zoraki şekilde emrivakilerle yaptırımlarla baskı kurmak hiç etik değil..zaten normalde de sevmem böyle şeyler gönül işidir zorla olmaz..elim verirken dilim beri gidecekse varsın olmasın hiç ne anlamı var birilerii mutlu etmek için yok yere sövmenin..
mecbur olmadgınız şeylerde lütfen toplum baskısına kurban olmayın..ona buna vereceiğiniz desteği çocugunuza yapın en güzeli..
bir öğretmenin pencresinden nazichane düşüncelerim bunlar benim..ben hoşlanmıyorum şahsen..
Benim en ufak kızım 5. sınıfa gidiyor sınıfımızda sınıf annemiz ve sınıf babamız var, çocukların ne ihtiyaçları varsa koştururlar tedarik ederler ama bu güne dek hediye alınmadı hiç birisine..
Öğretmenimize gelince görevini öyle bir aşkla yapıyor ki hakkını asla ödeyemeyiz, hediye olayını ise daha ilk günden belirtti hiç kimseden hediye kabul etmeyeceğini söyledi, öğretmenler gününde yinede dinlemeyip hediye götürenler oluyordu ilk zamanlarda ama hepsini kibarca geri çevirdi..
Sınıfta olan cihazlara gelince bizimde tüm sınıflarımızda bu cihazların hepsi var, ücretlerini ise katkı payı adı altında yıllık toplanan bir rakam vardır mesela bizim bu yıl 30 liraydı bu paralardan alınmıştı hepsi..