• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Singer Promise 1409 mu Janome TR1018 mi?

berf

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
116
1
296
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var dikis konusunda amatorum kolay parcalar dikmeyi hedefliyorum :) biraz arastırdım ama arada kaldım, singer promise 1409 mu alsam janome tr 1018 mi? Kullananların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkurler..

Bu fiyatlara yakın başka marka tavsiyelerine de açıgım :)

selam efendım su anda janome 1018 dıkıs makınası cok tutulan ve gerı donusu olmayan bır makına tavsıye edebılırım hepsibayiden.com sıtesınde her urunde bır hedıye alma ımkanıda saglıyor gırıp bakmanızı tavsıye ederım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım janome yi ben bayisinde gördüm ürün 4e katlanmış kotu dikiyor çok güçlü makine ama singer hakkında bilgim yok. Bende almak için araştırıyorum. Janome'ye kesin karar verdim ama birkaç desende piko yapsın istiyorum bu yüzden model kararı vermedim.

Bana desene gerek yok :) Günlük kıyafet dikebileyim yeter. "Dişliyi aşağı indirme özelliği ile her türlü kasnak nakışı,
kum iğnesi, çin işi, Türk işi vs. yapabilme" yazıyor sitelerde bilmem canım işine yarar mı..

Back