Singer makine seçimi hakkında yardım lütfen...

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7

confidence 7469 --- 98 programı var.

confidence 7463 ---- 30 program

curvy 8763 ----- 30 program

son 2 tanesinin bütün özellikleri aynı gibi ama fiyat farkı var arada ve görüntü farkı. başka bir fark varmıı kullanan varsa bilgilendiriseniz çok memnun olurum.

çok kararsızım önerilerinize ihtiyacım vaaaar. boshayallersmile

öncelikle makinayı ne için kullanacaksın? sadece hobi amaçlı mı,dışarıya iş yapacakmısın piko falan gibi bunu bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz kaydirigubbakcemile5

öncelikle makinayı ne için kullanacaksın? sadece hobi amaçlı mı,dışarıya iş yapacakmısın piko falan gibi bunu bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz kaydirigubbakcemile5

2 sene önce kadar mefruşat kursuna gittim. piko ve sarma işiyle ilgili bilgim var ama biraz daha kendimi geliştirmem lazım. dışarıyada iş yapmayı düşünüyorum tabi. yerimseniben

arkadasım piko ve sarma işiyle ugrasacaksan singer yoknaz 1301 tavsiye ederim en uygunu o ben onu kullanıyorum

birkaç ay önce sınger moderna II aldım çokta memnunun tavsiye ederim
netten özelliklerine bak sende beğenirsin umarım :hulya:

arkadasım piko ve sarma işiyle ugrasacaksan singer yoknaz 1301 tavsiye ederim en uygunu o ben onu kullanıyorum

birkaç ay önce sınger moderna II aldım çokta memnunun tavsiye ederim
netten özelliklerine bak sende beğenirsin umarım :hulya:

teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. ama ben döküm makine düşünmüyorum. elektronik kolay taşınabilen kabinsiz bir makine almayı düşünüyorum. evim küçük kabini koymaya yerim yok. portatif bir masa üzerinde kullanıcam. yerimseniben

singer artık üretimi çinde yaptırıyormuş.doğal olarak eski kaliteyi bekleme.bu arada döküm gövdeli ve metal parçalı makinalar çok daha dayanıklı.bildiğim kadarıyla döküm gövdelilerde taşınabiliyor.yani madem dışarıya iş yapmayı da düşünüyorsun almışken iyisini al.

çinde üretilmeyen bişey kalmadı ki zaten arkadaşım herşey çinde üretiliyor. :bbo:

kursa giderken döküm makinede kullandım ama en çok hoşuma giden elektronik makineler olmuştu. boshayallersmile

ay başına kadar vaktim var. sponsorum öyle söyledi. (eşim yani)
gidip bayiye bakıcam inceliyecem ona göre karar vericem artık. yerimseniben

şimdiden hayırlı olsun ama plastikler çabuk arıza veriyor fazla yüklenmeye gelmiyor hem plastik gövdeli ve parçalı hem elektronik alacaksan çok hassas kullanman lazım

Confidence 7470----- 225 programı var.

Confidence 7469 ---- 98 program

bugün gittim bayiye.
bu iki makine arasında kaldım.CADIARZU arada 200tl oynuyor.
ay sonuna kadar kararımı vericem inşallah. :bbo:

bu iki makine arasında kaldım.CADIARZU arada 200tl oynuyor.
ay sonuna kadar kararımı vericem inşallah. :bbo: [/QUOTE]

merhaba
bende makine almayı düşünüyorum.
Singer in 7470 modeli ve Brother Nv 50 modeli arasında kaldım.
Singerde de diğerinde de şuanda kampanya var bende kaçırmak istemiyorum ancak sonradan da keşke demek istemiyorum.
karar verdiğiniz de paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden hayırlı olsun yerimseniben

arkadaşlar bu makeneyii aldım. :teytey:

daha doğrusu eşim anneler günü hediyesi olarak aldı. :asigim:
gündüz işe giderken almış gece getirdiii. sürpriz yaptı :dance:
bakalım neler çıkacak ortayaa. herşey dikesim varrr ama nerden başlıyacam biliim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…