Doğal Saç Bakım Kürleri Sinemaki kürü başlıyorum (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

CeydaCat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
27
1
6
İstanbul
Bundan bır bucuk yıl once, upuzun herkesın kıskandıgı saclarım vardı. Fakat o kadar cok kabarıyodu kı sureklı duzlestırmek fön cekmek gerekıyodu. Bende saclarımı yavas yavas kısalttım. Bır ara gogus altıma geldı, sonra saclarımı koparmaya kırıkları yolmaya basladım ve tavuk şeyine döndü resmen... :50: Hala koparıyorum ve artık uzatmak ıstıyorum. Sinemaki kürüne başlıyorum bugun. 30.11.2013
Şubat ayının ılk haftasına kadar uzatacagım. Eger o zamana kadar sonuc alamassam kürü bırakıp turplu su deneyeceğim. Sonuç alırsam yaza kadar devam edecegııım :40: kürü her kullandıgım da deneyimlerimi yazacagım arkadaslaar :27:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

sinameki kürüne bende yeni başladım destek olarak şampuanımıda değiştirdim sarımsak özlü şampuan kullanıyorum umarım faydası olurr :13:

Bende şuanda 4. kürdeyim henüz fark yok gibi ama herkes ilk arayı verdikten sonra uzamaya başlıyor diyor bakalım göreceğiz 4 kürüm daha kaldı..

slmm kızlarrr... ben de yapıyordum sinemaki kürünü...saçlarım açık tondu 1 ay önce ve uzadığını görebiliyordum dip boyasından:))...ama artık koyu saç rengine döndüm ve uzayıp uzamadığını anlayamıyorumm...ben de önüme perçem kestirdim ve perçemimden takip ediyorum uzadığını:52:...ben faydasını görüyorumm ama çok değil...en azından çok uzatmasa da bakım yapmış oluyorum diyerekten devam edecem bakıma...ben 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 adet bemixs ampul bir tutam da kaynatılmış sinemaki suyundan 1 çay bardağı koyuyorum...sizin oranlar nedir acaba aynı mı? bir de ben nette ısıtılmış zeytinyağının da kırıklarda etkili olduğunu okudum.bundan sonraki uygulamamda da 1 yemek kaşığı ısıtılmış zeytinyağı koymayı düşünüyorum:40: aynı anda birden çok bakım olsun diye:52:

Ben cok memnunum sinameki küründen inanilmaz uzatior saclarimi restorex şampuan kullanıyorum icinede sarımsak koyuyorum bugunde sac uçlarınım icin morfose keratin serumu aldim hadi hayirlisi

bu kürü ben de kullanmıştım saçlarım sürekli düzleştirip maşa yapmaktan artık uzamaz olmştu. inanlmaz derecede faydasını gördüm saçlarım çok hızlı uzadı ;))

Back