Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
kızlar before sunrise izliyoruz=))) ben azönce tekrar izledim ya cok seviyorum umarım beğenirsiniz...
filimin müziklerine bayılıyorum ben hele dinleme kabinindekini indirdim=))

prensesiiimmm bunuda yukleyecekmısııınnn.... :sinifsinif:

bırde mesaj attım sana bakarmısın tatlımm.. :)

cnm bence online izleme görüntü kötü oluyor, yinede sen bilirsin. ben filmi upload ettim. indirebilirsen senin için daha iyi olur.

oo 6. hafta benim mi??? anime haftası yapabilir miyimmmmmmm

aceba soğuk savaş yılları filmleri mi yapsam... elimde güzel filmler var ama size nasıl ulaştırırm acep..

hiroshima mon amour, the day the earth stood still, bi de aynı dönemden sanırım ismi body invaders idi..
bunlara bi de fritz langin metropolisini eklemek isterim, arada 30-35 yıl olsa da :)

hmm ölemi dersin theshe.. peki biraz daha düşinim ben.. bu arada ben de indiriyom before sunriseı.. :ecrin_bebek:

kızlar aldım divxten, mayalıhamur burdan ındırdiğin filme göre senkronize edilmişini bulabilirsin
.
http://divxplanet.com/sub/s/28587/Before-Sunrise.html

çok teşekkürler tatlım ama malesef kocam online oyun oynadığı ve hızını kesdiğim için duraklatmak zorunda kaldım.ama öğrendim gibi. olmadı prensesin linkini denerim. koçiş sabaha kadar oynayacağı için muhtemelen yarın gündüz indiririm gerçi söz verdi uyurken benimkini açacak ????altyazıyı içinde teşekkürler.
kızlar eğer bu işi kaparsam tutmayın beni.4 yıldır filme verdiğim paranın haddi hesabı yok.mecbur orjinal alıyorum yada yeni sinema çekimi filmlere 5 ytl veriyorum. bir yıldır onuda bulamıyorum gerçi...sinemadan soğuttular...

nolurrrr becerebileyimm aradığım o kadar çok film varki???

hepinizi kocaman öpüyorum çok teşekkürlerrrr

kıyamam yaa:teselli: yardımcı oluruz tabiiki canım bi bak eger bunu indirirsen hep bu şekilde yapalım

evet charm bana msj atmıştı, ben de vaktim olduğunda katılacağımı sölemiştim. ben de listede olduğumu bilmiodum ama burda görünce demekki listedeymişim dedim ... şimdiye kadarki filmleri yakalayamadım, bundan sora da yokmuyum yani? söleyin de biliyim bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…