Kızlar merhaba ben buraya bayağı bir foto ekledim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Saçlarımı sinem kobal ın sac renginden yaptırmak istiyorum her kuaför yapabilirmi tam olarak hangi işlemler uygulanmış bu renk ne ? (ben pek anlamıyorum sormak ıstedım o yüzden) yardım edin kızlar nolur veya ben nasıl tarif etsem kuaföre ? :26:
istediğin renk bu ise kızıl saçlarımı önce açtırıp altın karamel boyamıştım
oryalden dolayı akıp çok açık hatta sarıya yakın bi karamel olmuştu
ona dip boya yaptırıp üzerine de röfle yaptırmıştım
diplerim biraz koyu çıkmış fotoğrafta
avatarımdaki de onun gece flashlı hali
ama bu kadar işleme gerek yok çok açık olmayan bi röfle platin olmasın yeter de bide üstüne cila tamamdır
istediğin renk bu ise kızıl saçlarımı önce açtırıp altın karamel boyamıştım
oryalden dolayı akıp çok açık hatta sarıya yakın bi karamel olmuştu
ona dip boya yaptırıp üzerine de röfle yaptırmıştım
diplerim biraz koyu çıkmış fotoğrafta
avatarımdaki de onun gece flashlı hali
ama bu kadar işleme gerek yok çok açık olmayan bi röfle platin olmasın yeter de bide üstüne cila tamamdır
Bir dönem 8/3 , 9/3 karışımından oluşan saç rengini kullanıyordu . Sonra bu rengin üzerine diğer arkadaşlarında dediği gibi röfle yaptırmış . Ama ilk başta yazdığım renkler kesin renkler varsayım yazmıyorum.
Ayy Sinem Kobal diyince 2 yıl önce ki saç mağdurluğum aklıma geldi.
yeni taşındığım semtte bir kuaföre gittim. aynen ' sinem kobalın saçı gibi istiyorum' dedim..
saçımın tamamını oryalle açmış dümdüz boyadı, kafam sapsarı oldu ama iğrenç bir sarı. delirdim resmen. hemen kahveye boyattım tekrar.
Sinem falan neler yaptırıyorlar saçlarına, aynısnı istersen çok güvendiğin bir kuaför bulursun umarım
bende pazar günü boyatmıştım sinem kobalın saç renginden istyorum dedim koyu küllü sarı üzerine 8. bol platin balyaj olucak dedim kuaför sen bana bırak falan dedi ve istediğim sarılar oldu ama aralardaki rengi hiç beğenmedim karamelmi desem çikolata kahvemi desem anlayamadım kızıllıkta vardı bi sürü renk okadar para verdim bide zaten kendi saçımda boya vardı karamel rengi açıktı saçlarım sonra açılıcak dedi açılmazsa gel tekrar yaparım ben baktım kızıllaşıyo saçım yıkadıkça dün tekrar gittim 8.1 koyu küllü sarı yapın dedim araları tamam dedi yaptı şimdide çok açık sarı oldu bazı yerler fazla açılmış platnin en açığı gibi ilk fotoraftaki gibi saçım oldu oysa dün ben 2.fotodaki resmi göstermiştim saç diplerimin daha koyu sarı olmasını istiyodum ama onlarda uçlar gibi artık biraz uzamasını bekliycem 4,5 cm sonra dipleri koyu sarı yaptırıcam ama korkuyorumda evde kendimiz yapamazmıyım 2,3 ay sonra anca uzar yada bayram için yaparım zaten şuan saçım çok yıprandı kurudu pantenin yoğun nemlendirici bakım kremini aldım insallah işe yarar yumusatır kahkülümün önüde yandı ona çok üzülmedim zaten biraz kısaltıcaktım kahkülümü ara arada kesiyorum zaten o kestikçe gidicektir diye düşünüyorum ama istediğim 2. fotodaki gibi değil ilk gibi oldu ben okadar sarıyı ilk defa kullanıcam çok tuhaf geliyo aynaya baktıkça alışabilirim umarım