Sindirimi benim gibi olan var mı?

semasar

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
166
161
303
Merhaba, ben gece uyumadan önce ya da geç saatte bi şeyler yediğimde yatınca mide bulanıyor gibi karnım da değişik oluyor. Bunun için de doktora gidilir mi bilmiyorum ama son zamanlarda böyle. Mümkün olduğumca yemiyorum çözüm olarak. Böyle olan var mı acaba?

Muhtemelen yemek yiyip yattığın için oluyordur. Ama yemek yemene bıle engel bir durum var.Neden gidilmesin tabıkı hemen git. Gecmıs olsun.

Sağolun ama hemen yatmadan değil de birkaç saat önceden yesem de oluyor yani altı yedi gibi yeme işini bitirmem lazım

Sağolun ama hemen yatmadan değil de birkaç saat önceden yesem de oluyor yani altı yedi gibi yeme işini bitirmem lazım

Gastrit vs mide borusu mide problmı gıbı bişeydir tekrar geçmiş olsun.

Evet ben bu sebepten ötürü gittim ve tek çaresi yatmadan 4/5 saat önce yemek yemeyi kesmek. Akşam daha hafif besinler tüketmek Ve yüksek yastıkla yatmayı deneyebilirsiniz.

Bende de bu tarz problemler vardı, endoskopi çekildi 3 sene önce,mide kapağında gevşeme ,reflü ve ülser çıktı mutlaka görünmeni tavsiye ederim.

Bende de bu tarz problemler vardı, endoskopi çekildi 3 sene önce,mide kapağında gevşeme ,reflü ve ülser çıktı mutlaka görünmeni tavsiye ederim.
Şu anda hastaneler riskli, biraz daha beklemek istiyorum. İnşallah önemli bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…