• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sincan Lokman Hekim Hastanesine Gidenler..

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
358
37
Eskişehir
:CüvCüv:hamişler sincan lokman hekim hastanesinde Dr ibrahim sekü ye kontrole gidenler varmı? nasıl bir doktor bana bilgi verirmisiniz lütfen..

:CüvCüv:hamişler sincan lokman hekim hastanesinde Dr ibrahim sekü ye kontrole gidenler varmı? nasıl bir doktor bana bilgi verirmisiniz lütfen..

canım eğer sincan lokman hekim hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorsan sana dr.setenay arzu yılmaz ı tavsiye ederim.ibrahim hocayla ilgili bir bilgim yok ama arzu hanım süper ötesi diyebilirim.zaten inanılmaz bir hasta yoğunluğu var

kıslar bu lokman hekim sadece doğum hastanesi mi

bende kist var onun için gitmek istiyorum ilgilenirler mi acaba
hayır canım sadece doğum hastanesi değil.tabiki de ilgilenirler.ısrarla ve basa basa söylüyorum,arzu hanım varken başka doktor aramayınnnn.önce allaha sonra da arzu anıma güvenin.bu çok önemli

hayır canım sadece doğum hastanesi değil.tabiki de ilgilenirler.ısrarla ve basa basa söylüyorum,arzu hanım varken başka doktor aramayınnnn.önce allaha sonra da arzu anıma güvenin.bu çok önemli

sağol canım ctesi günleri dr orada oluyor mu acaba

bu hafta gidicem ben emekli sandığına bakıyorlar mı

yeni üyesin sanırım özel mesaj atayım dedim ama kapalı

randevulu mu çalışıyorlar acabaa

Son düzenleme:
sağol canım ctesi günleri dr orada oluyor mu acaba

bu hafta gidicem ben emekli sandığına bakıyorlar mı

yeni üyesin sanırım özel mesaj atayım dedim ama kapalı

randevulu mu çalışıyorlar acabaa

evet randevulu çalışıyolar.cumartesi günleri de yarım gün bildiğim kadarıyla.tabi arzu hanım için konuşuyorum.emekli sandığına da bakılıyor.arzu hanımın hastası çok fazla.bence şimdiden randevu al,hatta geç kalmış bile olabilirsin:)

Arzu Setenay'ın bende çok kötü bir anısı var. 4 yıllık bekleyişin ardından çocuk tedavisi için ona gittim. 4kere yumurtlama tedvisi görmüştüm ve sıra aşılamadaydı. Adetimin 3. günü olmasına rağmen 2 ay sonra tekrar yumurtlama tedavisine başlayalım dedi. Aşılama gündeminde hiç yoktu bile. Ve öyle bir muayene ettiki beni ben 3-4 doktora muayene oldum hiçbirinde bukadar acı çekmedim. Yumurtalıklarımı bir türlü bulamadı. Ve son olarak bana daha doğru dürüst bilgi vermeden beni ultrason masasında bırakıp annesi aradığı için onun yanına gitti. Bu kadar ilgisizlik olamaz pes dedittirdi. Çok şükürki 29Mayıs Hastanesindeki doktorumu Nesrin Feneri tanıdım. Gerçekten çok ilgili ve alakalı. tavsiye ederim.

Lokman Hekimdeki İbrahim beye gelince ben hiç gitmedim. Ama yakın arkadaşım onun hastasıydı ve doğumu o hastanede yaptı. Muayenesinden memnundu ama doğumu bilmiyorum. Haftasonu ziyaretine gideceğim. Bilgi alınca sana bilgi veririm.

tatlım bana bi arkadaş İBRAHİM sekü yeni yeni tanınan ama iyi bir dr dedi
benim en yakın arkadaşım etimesgutta oturduğu için ona tavsiye ettim geçn ay gittiler ozaman hamile değildi önceden bebğini kaybettiği için
şimdi bu hafta gitmişler arkadaşım test yapıp hamile kaldığını öğrenince
dr un bayağı ilgili davrandığını söyledi
başkada bilgim yok
ama arkadaşım bi aksilik çıkmazsa bu dr a gidecek

tatlım bana bi arkadaş İBRAHİM sekü yeni yeni tanınan ama iyi bir dr dedi
benim en yakın arkadaşım etimesgutta oturduğu için ona tavsiye ettim geçn ay gittiler ozaman hamile değildi önceden bebğini kaybettiği için
şimdi bu hafta gitmişler arkadaşım test yapıp hamile kaldığını öğrenince
dr un bayağı ilgili davrandığını söyledi
başkada bilgim yok
ama arkadaşım bi aksilik çıkmazsa bu dr a gidecek

kime sorduysam Dr ibrahim Sekü yü memnun..inş bende memnun olurum..verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim..arkadaşınında bebişi hayırlı olsun yerimseniben

Back