Sincan Lokman Hekim Hastanesi'nde doğum yapan var mı?

filiz_fb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Yer
Ankara
Slm arkadaşlar 33+4 haftalık hamileyim evime yakın olduğu için Sincan Lokman Hekim Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum burada doğum yapan veya yapmayı düşünen varsa bana doktor ismi ve hastane hakkında bilgi verebilirler mi ?

Slm arkadaşlar 33+4 haftalık hamileyim evime yakın olduğu için Sincan Lokman Hekim Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum burada doğum yapan veya yapmayı düşünen varsa bana doktor ismi ve hastane hakkında bilgi verebilirler mi ?

akrabam orada doğum yaptı dr unun doğuma girmesini istersen + bilmem kaç lira ödüyosun oda dr.a ulaşılabilinirse genelde sezeryan yapıyolar diye duydum bide dr ları pekte uzman değil diyor giden akrabam

lokman hekimi bilmiorum bu konuda ama sincan devlet hastanesinde doğum yapan tanıdıkların çok memnun kaldıklarını duymuştum. bi de orayı araştırın isterseniz

Ben 2009 yılında sincan lokmana gittim doğumumu orada yaptım ,tüm kontrollerimi de tabi.Doktorumuda araştırıpda gitmiştim.Doktorum setenay Arzu YILMAZ çok memnun kaldım şimdi de 32 haftalık hamileyim kontrolerim için yine aynı doktora gidiyorum.Doğum öncesinde hemşireye haber veririrsen doktorun koşarak hemen geliyor.Allah yardımcın olsun .
:49

evime yakın olduğu için bende sincan lokman hekimi düşünüyorum ama doktorlar hakkında hiçbir fikrim yok. orada doğum yapmış başka birileri yok mu aceba? umarım orada doğum yapan birileri bilgi verir.

Kadın doğumu bilmiyorum ama hastane olarak hiç tavsiye etmem çevremdeki kimsede tavsiye etmiyor çok kesmeye meraklılar.Olmayan apandistleri de almaya çalışıyorlar ameliyat performansı yüksek anlayacağın:20:

Bu hafta ilk kez kadın doğuma gittim ama hiç mennun kalmadım. bir hafta önceden randevu almama rağmen randevu saatinden tam bir saat sonra muayene olabildim. verilen saat hikaye sırada bekleyen herkesi alıyorlar. üstelik dr da hiç ilgilenmedi, ücretlere gelince normal doğum 450, sezeryan 750, dr um doğumda olsun dersen +300 daha lokman hekim tam bir hayal kırıklığı...

Bende şuan için hangi hastane hangi doktor karar vermiş değilim lütfen yardımcı olur musunuz? kafam çok karışık :(

Back