- 16 Ağustos 2014
- 26
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi mnvvr_2706
yok canım ya kımseden cıt cıkmadı bugun randevum vardı pahalı bı hastane ama doktorum cok tatlıydı benı cok rahatlatı kalp atıslarını dınledık ben aglayınca sakınlestırdı sagolsun kılolu oldugum ıcım dyetısyene gonderdı bakalım yarın kan verıcem bende dollenme 2 hafta gec olmus 9 hafta olması gerekırken suan 7 haftalık dedı
evet duydum cok guzel bı duygu sende yasarsın ınsallah canım sıncan koru hast gıdıyorum doktorum meltem aksoy cok tatlı bı bayan cok hosuma gıttı hemen ısındım muayene ücretı 92 tl 10 gun sonra kontrole cagırıyo ara almıyo on gun sonrasına alıyo ve ben kılolu bı anne oldugum ıcın dıyetısyene yonlendırdı o daha bı tatlı kadın onun ucretı farklı ama 60 70 arası kontrollerın ucretı farklı onda hastanede cok hosuma gıttı gıt derım baya buyuk bı hastane temız calısanları guler yuzlu tavsıye ederım dogum ucretını bılmıyorum ama yıne bu sitede bırı yazmı gecen sene subatta normal doguma 1500 vermıs yatak parası dahılmı bılmıyorum
canım bence bi doktora görün.önemli birşey olmayabilir ama en azından için rahat eder.kafana takmazzsın.geçmiş olsun Allah ın izniyler bir sıkıntı olmaz inşallah.kızlar bı sorum olucak sıze 8 haftalık hamıleyım acık lekelenmem oluyo 3 gundır bugun cok az pırtı ve kırmızı leke gordum dr sordum vajınal kanama bısey olmaz dedı ama ben cok korkuyorum yerlesme kanaması 8 haftalıkken oluyomu ve cok ağrım var sızce normalmı
çok geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.yediklerine de dikkat et.çok fazla düşünmemeye çalış.Allah ın izniyle her şey yoluna girer inşallah.canım leke hala gelıyo agrımda cok ama sukur bısey olmadı ve 1 haftadır sureklı hastaneye gıdıp gelıyorum tansıyonum yuksek cıktı cıhaz taktılar az dozda tansıyon ılacı verdı kardıyolojı troıtlerımde yuksektı ama dusmus ama protenle ılgılı bı sıkıntı var galıba anlamadım onu
Mrb sekerim öncelikle hayirli olsun saglikcakla kucagina al bebisini ben 20 gün önce sincan koruda dogum yaptim doktorumda meltem hanimdi benimde :) harika bi doktor güzel bi hastane tavsiye ederim ben epidural sezeryan oldum fiyatlari normal ve sezeryan farketmiyo ben 1750+300 de epidural anestezi parasi odedim toplam 2050 tl fakat bu gecen yil ki tarife simdi kuzenim de ayni yerde dogum yapcak bu yilin fiyati 2350 epidural anestezili eger epidural istemezsen 2000 tl dogum ücreti hadi bakalim Allah yardimcin olsun ama hastanede doktorunda süper sakin degistirme ben cok memnun kaldimbu hastanede doğum yapan var mı ücretleri ne kadar ve tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı
meraba :) bende meltem hanımın hastasıyım canım gerçekten çok tatlı ve çok ilgili bi doktor. bu arada sakıncası yoksa kaç kiloyla hamile kaldın acaba bende biraz kiloluyum da :)evet duydum cok guzel bı duygu sende yasarsın ınsallah canım sıncan koru hast gıdıyorum doktorum meltem aksoy cok tatlı bı bayan cok hosuma gıttı hemen ısındım muayene ücretı 92 tl 10 gun sonra kontrole cagırıyo ara almıyo on gun sonrasına alıyo ve ben kılolu bı anne oldugum ıcın dıyetısyene yonlendırdı o daha bı tatlı kadın onun ucretı farklı ama 60 70 arası kontrollerın ucretı farklı onda hastanede cok hosuma gıttı gıt derım baya buyuk bı hastane temız calısanları guler yuzlu tavsıye ederım dogum ucretını bılmıyorum ama yıne bu sitede bırı yazmı gecen sene subatta normal doguma 1500 vermıs yatak parası dahılmı bılmıyorum