• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sincan Devlet hastanesine gidenler

herhangiseyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
453
538
103
45
Ankara
Arkadaşlar ben 12 haftalık gebeyim ve doğumumu sincan devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. aranızda orda doğum yapanlar varsa görüşleri benim için çok önemli...

canım bende 20. haftama kadar onikinci caddedeki sincan devlet haastanesinde kontrollerimi yaptırdım ve memnun kalmadım ve Atatürk hastanesine devam ettim ve doğumu Atatürkte yaptım çok memnun kaldım. Doğuma yakın sancım var diye sincan devlet hastanesine gittim de doktor bakmadı bile yani hiç tavsiye etmem canım. Ben Atatürk hastanesinde yaptım doğumu kadın doğum servisindeki tüm doktor , hemşire ve hastabakıcılardan Allah razı olsun insan gibi davranıyolar hastalara birebir çok güzel ilgilendiler benimle ve bir o kadar da temiz bir hastane tavsiye ederim canım. Yanlız Atatürke gideceksen eğer erkenden kontrollere orda başlaman gerekli ben 20. haftada gittim de zor aldılar beni takibe daha erken başlamak gerekli dediler.

Sincan Devlet hastanesine gittim,epidural normal doğum yapıyor musunuz dedim,hemşire bana döndü ve dedi ki :
- o da ne ?

ne gülmüştüm ama kaydirigubbakcemile3

Bir arkadaşım doğum yaptı orda,çok memnun kaldım diyor,sezeryanla yaptı ama doktorun özel muayenehanesine gidiyordu.

ben de oraya muayene ye gitmiştim hamile dğilim çalışanları çok mutsuz insasnları azarlamak için bahane arıyorlar ve tv de haberi çıkmıştı bşir hasta bakıcının 3 aylık hamile bir kadını muayene ettikten sonra kadının bebeğini düşürdüğüjnü yazmöıştı ...kendini dr olarak tanıtmış sanırım geçen seneydi..bence oraya gidiceğinize lokman hekime gidin

merhaba özlemceycey, başlığı görünce hemen yazmak istedim ben 12.caddedeki hastanede doğum yaptım ve o hastaneden nefret ettim. doğumda mutlaka doktor oluyor dediler benim doğum sırasında doktor ameliyata girdi ebenin eline kaldım normal doğum yapıyorsan devamlı gittiğin doktor olsada doğumda o doktor olmuyor hangi doktor nöbetciyse o oluyor çalışanlar çok suratsız hiç tavsiye etmem sana orayı ayrıca doğumdan sonra bez koymuşlar fakat bana söylemediler benim ilk doğumum olduğu için bende anlamadım ve bez 10 gün içimde kaldı artık çürümeye başlamış ve felaket bi koku vardı kontrole gittiğim halde anlamadılar çok kötüydü kesinlikle oraya gitme derim hemşireler çok sinir bozucu

merhaba arkadaslar benim doguma daha cok var ama ben şimdiden basladım arastırmaya sincanda oturuyorum bilgi tıp merkezine gidiyorum doktorumda cok memnunum ama orada yapamıcam tabiki burada tanıdıgım danısabilecegim kimse yok bende burda yazılanları okuyorum üniverste has. gitmek istemiyorum arkadasım gazide dogum yaptı neredeyse biz eşim falan dogumaneye kadar girecektik cok basıbos kimse ilgilenmiyo bi odada 6kişi kalıyo ben öle bi yerde dogum yapmk istemiyorm ne yapacagımı bilmiyorum cok kafam karısık lütfen yardımcı olun bana nereye gidebilirim beni anladıgınızı umuyorum... lütfennn

Back