Ben 2 yıldır Sincan devlet hastanesinde çalışan anestezi doktoruyum burnumu Drİlhan pekdemir beye yaptırdım çok memnunum hem doğal hem güzel yapıyor daha önce de arkadaşımın 17 yaşındaki kızının burnunu yaptırmıştım kız çok mutlu memnun devamlı Selefi'e yapıyor ve kendim bizzat yaptığı burunları gördüğüm için ona yaptırmak istedim
Estetik olmak ısteyen bayanlar için bu yazıyı paylasmak istedim.Ben uc cocuk doğurmam nedeniyle memelerim defolme olmustu.Göğüt estetiği olmayı kafama koydum .Ben yurtdışında yasıyorum burda plastik cerrahılerıle görüştüm malesef amalıyat fiyatları cok yuksek oldugundan dolayı ,görüşmelerimi turkiyedeki estetik uzmanlarına yonelttim, İstanbulda iki plastik cerrahi ile gorustum ama malesef burdanda bır sonuc alamadım ,cunku fıyatları Avrupa ile hemen hemen aynı.Sonra aklıma Ankarada ki estetik uzmanları geldi orda bır yakınıma sordum oda bana plastık cerrahi uzmanı sevgili dr İlhan Pekdemırın telefonunu verdi,hemen aradım ve konustum daha telefondaki o ses bana güven vermişti, fiyat konusundada bayağı bir yardımcı oldu ona minnettarım.Fiyat konusunda anlaşınca karın bolgemde deri gelme,yağ alma ve genıtal estetık operasyonları icinde konustum,ve dört amalıyatı aynı gunde oldum sonuclarından asırı derecede çok memnunum yurt dışındaki dr larım kontrol ettiğınde onlar bile soyledıler iyi bir cerraha denk gelmişsin diye .Şu anda amalıyatımın dördüncü haftasındayım simdi sırada kol ve bacak gelme amalıyatım var. Benim gibi estetik olmak isteyen bayanlara rahatlıkla ve güvenerek dr Ilan pekdemırı gozu kapalı tavsiye ederim gerek o guler yuzu gerek o hastasına yaklaşımıyla bir numara ,zaten gidip konuşunca sizde gorecek ve anlayacaksınız doğru ve emin ellerde oldunuzu burdan kendisine tekrar tesekkur ederim ve basarılarının devamını dileri. Estetık deyince akla bence Ankara Dr Ilhan Pekdemire gitmeli