Merhaba arkadaşlar size sorum sinbo seramik saç düzleştiriciyle ilgili. teknosa da 25 milyona gördüm çok da hoşuma gitti. daha yeni babyliss fon makinası aldım bunu da görünce bi üzüldüm. sizce bunu alıyım mı??*
aranızda kullananlar var mı??? cevap verirseniz çok sevnirim şimdiden teşekkürler:)
ben kullanmıyorum ama canım nette araştırmıştım ve sorduğum dükkanlarda en çok sinbo beğeniliyor hem ucuz hemde diğerlerin yaptığını yapıyormuş..alıcam bende hatta..
bende saç düzleştirici almayı düşünüyorum ama şöyle iyi bişey olması lazım arkadaşımda philips vardı ama hiç bi işe yaramıyodu 2 dk sonra kabarıp bozuluyordu ütü gibi düzleştirmiyordu :1no2: bu nasıl acaba ütü yapıyorum arada ama oda çok yıpratıyor saçı düzleştiriclerde onun kdr düzleştirmiyo napıcam ya fisfisfis ütü gibi sertleştirmeden onun kdr iyi düzleştirebiliyormu :uhm:
valla bende bilmiyorum galiba bu sitede çok kullanan arkadaşlarda yok yorumlarını pek göremedim. alırsam buraya yorumunu yazarım nasıl olduğunu:)yerimseniben
canım benim kullanan arkadşlarım var ama iç memnun değiller bende baun elsidi ekranlıdan var ama o bile çok ii değil hemde çok para vermiştim.geçenlerde arkadaşım phlıps aldı ya muhteşem bir şey.
saçını dümdüz yapıyo kabarma falan olmuyo saçta. bence ona bi bak derim fiyatı 102 ytl.baundan çok ii ve çok daha ucuz
canım benim kullanan arkadşlarım var ama iç memnun değiller bende baun elsidi ekranlıdan var ama o bile çok ii değil hemde çok para vermiştim.geçenlerde arkadaşım phlıps aldı ya muhteşem bir şey.
saçını dümdüz yapıyo kabarma falan olmuyo saçta. bence ona bi bak derim fiyatı 102 ytl.baundan çok ii ve çok daha ucuz
selin ben daha yeni aldım babyless fön makinası ama güzel olmuyor çok kabarıyor. bu simboyuda görünce bi yere giderken üstünden geçerim güzel durur diye istiyorum çok mu kötüymüş??????
fisfisfis
ben gayet memnunum.fiyatının çok ucuz olması başta beni düşündürmüştü.ama 6 aydır kullanıyorum ben çok memnunum.saçlarım röfleli, dolayısıyla normal saça oranla kuaförde fön çektirirken bile uzunca süre uğraşılırdı.şu an boya dışında kuaföre hiç gitmiyorum.saçlarımdan da çok memnunum.keşke daha önce alsaydım diyorum.