Sinbo Elektrikli Düdüklü Tencere

ninibe

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
269
71
Tamda Düdüklü Tencere alma vakti gelince nette gezinirken Sinbo nun Digicook yemek pişirme makinesine rastladım. Daha önce kendi evimizde kullandığımız 1 2 ürününden memnun kalmamıştık. Fakat bu nasıl olur bilemedim. Ayrıca üzerinden 4 5 sene geçti, servis ağı gelişmiş olabilir... Uzun lafın kısası bu ürünü kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bana yardımcı olursanız ?? Ürünün özellikleri aşağıdaki gibi;

Dijital Kontrol Paneli
Otomatik Pişirme Ve Sıcak Tutma Özelliği
Farklı Yemek Seçenekleri (Sebze, Pilav, Çorba, Baklagil, Et)
Pişirme, Haşlama Ve Buğulama Fonksiyonları
Pişirme Süresi Zaman Ayarı (0,5 10 Saat)
Basınç Tutma Süresi (0 99 Dakika)
Güç Kesintilerinde Hafızada Tutabilme Özelliği
Sıradan Elektrikli Pişiricilere Göre %60 Güç Ve %40 Zaman Tasarrufu Sağlama
Hava Sızdırmaz Pişirme İle Gıdaların Besin Değerlerini Muhafaza Edebilme
Sesli Uyarı Özelliği
Kolayca Temizlenebilir Yapışmaz İç Hazne
Ölçü Bardağı Ve Spatula İle Pratik Kullanım
Paslanmaz Kapak Ve Dış Hazne
7lt Pişirme Kapasitesi
Ac 230v / 50hz / 1100w
2 Yıl Garanti

Bir internet sitesinde fiyatı:129,90 TL.

merak ettım bu urunu aldınmı bende bakınıyordum gordum yenı urun sandım almayı dusnuyorumda cevap yazrsan sevınırım

sinbo elektirikli düdüklü tencere kullanan varmı? memnun kalmadığınız yönleri varsa paylaşırmısnız lütfen. birde arzum buhar kazanlı ütü kullanıp şikayetleri olan varsa bilgi verirse çok memnun kalıcam arkadaşlar..

Sinbo nun ürünleri kaliteli değil arkadaşlar. Hatta zamanında bir hocam en kötü elektronik marka demişti. kullanıp memnun kalanlar vardır belki. Ben paylaşmak istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…