Sinbo dijital tartı kullanıp memnun olan var mı ?

sterlicya6

69kg dan 58 kg giden yol...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
844
1.082

Ben sinbonun a101 de satılan modelini hem fiyatı uygun hemde işimi görür diye aldım. Fakat Tartılıp tekrar inip sıfırlayıp tartılınca 1 - 1.5 kilo fazla tartıyor . İnternette tartı almak için gezinirken sinbonun servisine gönderilen tartıların tamir edilip hatta tamir edilmeyenin üst modeliule değiltirildiğini okudum. Ve servise yolladım. Sinbo sürekli sorun çıkartıyorsa yeni tartı almayı düşünüyorum.Böyle sorun yaşayan varmı aranızda ?

Bende aldim 3 ay kadar once 1veya 2 degil baya bi fazla tartiyo hic tavsiye etmiyorum ben uygun fiyati die aldim ama bin pismanim yani yok yere piskolojimide bozdu yani

Sorma insanın morali bozuluyo fazla çıkınca Servise yolla yapılmıyosa değiltiriyolarmış . Ben yolladım bakalım düzrlcekmi

Fakirin baskullerini cok övüyor lar onlardan alcam sanada tavsiye ederim ugrasmaya degmez hic ya

Şüphe duymaktan iydir yani insan cidden piskolojik olarak etkileniyo ustune tresyen kilo aldm ben yani baskülün dogrulugu onemli yani

önceki baskülüm sinbo idi 1-2 yıl içinde bozuldu attım şimdi fakir hercules baskül kullanıyorum hem fiyatı uygun hem de memnunum tartılırken düz zemin olsun ve hep aynı yerde tartılmak gerekiyor yoksa hangi baskül olursa olsun kiloda oynamalar yapar

Kizlar arzum var bende yag su olcumu yapanlardan sanit bir yerde duruyor ama bugun ciplak tartildildim bir de foto cekeyim diye tekrar tartildigimda arada 500 g fark etti nir daha denedigimde yine farkli yine farkli carrefour dan felix aldik esimle ama 100 ile 300 g arasinda farkli olcuyor iadeye gittigimizde sacma sapan seyler bahaneler urettiler esimde herkesin icinde tartiyi kirdi
Ne alayim siz hangisini kullaniyorsunuz

Bozuk olan simbo tartimi hic bir sıorun yaratmadan garantide degistirip yenisini yolladilar. Simdilik idare ediyorum. Bir sıkıntısı yok. Hic yerinden kipirdatmiyorum.Dogru tartip tartmadigini anlamak icin arada 5 kiloluk su şişesini tartiyorum

Iki defa ust uste tartildiginda ayni rakami gosteriyor mu yoksa 100. 200 g fark ediyor mu hic denediniz mi

Iki defa ust uste tartildiginda ayni rakami gosteriyor mu yoksa 100. 200 g fark ediyor mu hic denediniz mi
genelde ayni cikiyo. Baxen 100 200 gr fark ediyor. Su bidonunu tartiyorum 5 kg cikarsa tekrar tartiliyorum birax zahmetli ama bende boyle buldum yontemi

Evet ben de yeni alacağım tartıda su bidonu yöntemini kullanacağım Teşekkür ederim bana bunu tavsiye ettiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…