• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavsız geçişle gidilen üniversitede sadece sınavlara katılmak mümkün mü

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir soru bu diyelim ki eğer ben 2 yıllık çocuk gelişimine başvurdum ve kazandım sınavsız geçişle ama.ve evli olduğum için her zaman gidemedim okula ama sınavlara girdim devamsızlığım çok olsa da böyle birşey mümkün müdür ya evliyken okumak çok zor nasıl çıkıcam bu işin içinden mutlaka okumalıyım bu bölümü ama açıköğretimi kazanamamaktan korkuyorum sınavsız geçiş yapmak istiyorum ve bu kafamdaki düşünce eğer benim istediğim gibiyse çok süper olur gidebildiğim zamanlar giderim okula.o şekilde idare ederim yani nolur bilen birileri bana yardım edip bilgilerini paylaşsın nolurr

arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir soru bu diyelim ki eğer ben 2 yıllık çocuk gelişimine başvurdum ve kazandım sınavsız geçişle ama.ve evli olduğum için her zaman gidemedim okula ama sınavlara girdim devamsızlığım çok olsa da böyle birşey mümkün müdür ya evliyken okumak çok zor nasıl çıkıcam bu işin içinden mutlaka okumalıyım bu bölümü ama açıköğretimi kazanamamaktan korkuyorum sınavsız geçiş yapmak istiyorum ve bu kafamdaki düşünce eğer benim istediğim gibiyse çok süper olur gidebildiğim zamanlar giderim okula.o şekilde idare ederim yani nolur bilen birileri bana yardım edip bilgilerini paylaşsın nolurr

sorduğun şey üniversiteye göre değişir. bazı ünilerde devam zorunluluğu var. devamsızlık hakkın her bir ders için 4 ders. bir dönem için. bazılarında ise devam zorunluluğu yok gitmemen bi problem yaratmaz ama nası not toplayıp sınavlara çalışıcaksın biraz zor olur.

Son düzenleme:
bunu okuduğun yada okuyacağın okulu arayıp sorarak öğrenebilirsin çoğu üniversite devam zorunlulğu yapıyor
ama bazen değişiyor işt en güzeli bi öğrenci işleriyle konuşmak olur
:34:

ya ne biliyim bir şekilde idare ederim yeter ki hergün gitme zorunluluğu olmasın ve okulumu bitireyim..:14:

canım o zaman üniversiteleri araştırıcaksın hangisinde devam zorunluluğu yoksa onu seçiceksn. kazandıktan sonrada hocalarınla görüşüceksin sana biraz yardımcı olucaklar. ama bide şöyle bişey var benim alanım değil ama yanlış hatırlamıyosam istediğin bölümde staj yapılıyo 2. sınıfta ve zorunlu. onu da tercihlerinden önce araştırırsan iyi olur.

Back