• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavsız geçiş ile ilgili sorum var yardımcı olabilecek birileri var mı ?

LENA26

seni her gördüğümde...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
910
1
96
İstanbul
herkese merhaba öncelikle...

kardeşim 2002 ticaret lisesi mezunu sınavsız geçişle bir myo na yerleşmişti fakat 1 dönem sonra ayrılmak zorunda kaldı daha sonra açıköğretim maliye kazandı kaydını yaptırdı ilgilenmediği için kaydı silindi bu sene tekrar sınavsız geçiş için başvurdu sizce açıköğretime yerleşebilir mi ve ticaret lisesi muzunları için açıköğretimde sınavsız geçiş için hangi bölümler var aydınlatabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

cnm slm bende 1999 mezunuyum mezun olduğum sene aöf maliye bölümünü kazandım kayıt yaptırdım 1 sene sınavlara girdim ama bazı sorunlar yüzünden bıraktım devam etmedim.yeni çıkan torba yasasına göre 1989 yılından itibraren üniversitelerden çeşitli nedenlerden dolayı kayıdı silinen öğrenciler temmuz 2011 re kadar dilekçe ile bağlı bulundukları aöf şubelerine başvurdukaları halde kabul edilecekler diye geçmekte . ben aksaray aöf yi aradım gelip dilekçe verin yeterli dediler pazartesi gidicem bende

Back