Sınavlar nerde yapılıyor

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.939
3.729
Merhaba Arkadaşlar AÖF sınavları ilçelerde yapılıyor mu ? Ben bu sene başlamayı düşünüyorum ama il de sınav yapılırsa benim için zorlayıcı olur fikriniz var mı ?

Merhaba Arkadaşlar AÖF sınavları ilçelerde yapılıyor mu ? Ben bu sene başlamayı düşünüyorum ama il de sınav yapılırsa benim için zorlayıcı olur fikriniz var mı ?
Bu sene donem ortasinda baslayamazsiniz. Ancak eylülde gelecek sene başlayabilirsiniz. Su an online yapılıyor. Her ilde sınav merkezleri var hangi ildesiniz o il nasıldır bilemiyorum. Bulunduğunuz ilçede aciköğretim bürolarına gidip sorabilirsiniz.

Evet şuan online yapılıyormuş ben aradım ilçede yapılmıyormuş

Evet şuan online yapılıyormuş ben aradım ilçede yapılmıyormuş
Her ilde aöf bürosu var ama ilçelerde yapılmıyor diye biliyorum bende.

Ben merkezdeyim ama merkezde olmama rağmen 2 dolmuşluk mesafede girdim hep. Kardeşimde aynı şekilde oda 2 dolmuşluk mesafede girdi.

İlçelerden merkeze geliyordu benim gördüklerim.

Benim 1, buçuk saat uzak

Benim 1, buçuk saat uzak
Yani siz hele bir girin sınava bakalım barajı geçip tercihinizi verin seneye ne olur belli olmaz zaten senede 4 kere sınav oluyor 1.dönem 2 2.dönem 2 belki yine online olur tabi bilemeyiz şimdi.

Yani siz hele bir girin sınava bakalım barajı geçip tercihinizi verin seneye ne olur belli olmaz zaten senede 4 kere sınav oluyor 1.dönem 2 2.dönem 2 belki yine online olur tabi bilemeyiz şimdi.
Evet kısmet bakalım hastalık bitsim isterim ama online benim için büyük kolaylık olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…