- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
- Konu Sahibi nebilimben
merhabalar lütfen bilgisi olanlar paylaşsın
vakit fazla yok bu sene bi karar vermek istiyorum bu zaman kadar istisnasız hergün üzüldüm okudugum bölüme hep pişman oldum bu sene artık bişey yapmak istiyorum
ben tercumanlık bolumu mezunuyum ( okudugum dil cok tutulan bi dil değil açıklamayacagım tanıyan olur belkı )
ya cahıllık ne bıleyım rahber ogretmenın yanlıs yonlendırmesı dıyelım kader kısmet talıhsızlık ıste bu bolumu okudum dılı yeterınce ogrenemedım cunku unıv ve hocalar da bızı salladı hep
allahtan ıngılızce de bılıyorumda o yonde bır ıs buldum suan calısyorum
ama ben hep ogretmen olmak ıstedım ıcımde kaldı
yada ne bileyim işte güzel bir meslegım olsun
arkadaslarım ya ogretmen ya memur ama bişeyler işte ben unıv okudum ama hıcbıse olamadım
şimdi ben sınavsız ıkıncı unıv okumak ıstıyorum
hangı hangı bolum olacagına karar veremedım
yanı hangı bolum benım ııcn ıyı olur
yasım 29
ıkıncı unıv okuyanlar yada bılenler yazabılır mı
daha once unıv sınavına gırmeye nıyet etmıstım vazgectım cunku örgün bana göre olmayacak malesef
eşim pek istemiyor ama acık og okursam bı sorun olmaz uzaktan okuyacagım
bana yardımcı olabılır mısınız
vakit fazla yok bu sene bi karar vermek istiyorum bu zaman kadar istisnasız hergün üzüldüm okudugum bölüme hep pişman oldum bu sene artık bişey yapmak istiyorum
ben tercumanlık bolumu mezunuyum ( okudugum dil cok tutulan bi dil değil açıklamayacagım tanıyan olur belkı )
ya cahıllık ne bıleyım rahber ogretmenın yanlıs yonlendırmesı dıyelım kader kısmet talıhsızlık ıste bu bolumu okudum dılı yeterınce ogrenemedım cunku unıv ve hocalar da bızı salladı hep
allahtan ıngılızce de bılıyorumda o yonde bır ıs buldum suan calısyorum
ama ben hep ogretmen olmak ıstedım ıcımde kaldı
yada ne bileyim işte güzel bir meslegım olsun
arkadaslarım ya ogretmen ya memur ama bişeyler işte ben unıv okudum ama hıcbıse olamadım
şimdi ben sınavsız ıkıncı unıv okumak ıstıyorum
hangı hangı bolum olacagına karar veremedım
yanı hangı bolum benım ııcn ıyı olur
yasım 29
ıkıncı unıv okuyanlar yada bılenler yazabılır mı
daha once unıv sınavına gırmeye nıyet etmıstım vazgectım cunku örgün bana göre olmayacak malesef
eşim pek istemiyor ama acık og okursam bı sorun olmaz uzaktan okuyacagım
bana yardımcı olabılır mısınız