• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınavı geçemedim.!

Helen8835

Her şey, neye layıksa ona dönüşür..
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
193
166
33
Dün direksiyon sinavim vardı.Ve kaldım.Kalacağım aklımın ucundan geçmediği için çok kötü oldum.O kadar abarttım, o kadar zoruma gitti ki , " sağa çek ,arkaya geç,geçmiş olsun" sözleri aklımdan çıkmıyor. İki gundur doğru düzgün yemek yiyemedim,evle ilgilenemedim..Hevesim gitti,güvenim kırılmış gibi..Hatam kırmızı ışıkta geçmek,yanlış kavşak donusu..Heycanim çok azdı.Zor olan kısımları geçip sona yakın kaybettim..Kaybetmeyi sindiremedim.Çok çalıştım çünkü..Bir daha ki sınav 1,5 ay sonra..Bu stresle zaman geçmez gibi geliyor.Bu kadar takıntı yapmam ikinci sınav için eksi mi olur bilmiyorum..çok gergin ve üzgünüm..Küçük bir dert ama cok sağlam olmayan psikolojime ağır geldi..Bir kalan ben degilim,hakkım var diyorum biraz sakinleşip çok geçmeden sinir geliyor..Bunalıyorum,mideme ağrı giriyo..Niye bu kadar abarttım bilmiyorum..

Dün direksiyon sinavim vardı.Ve kaldım.Kalacağım aklımın ucundan geçmediği için çok kötü oldum.O kadar abarttım, o kadar zoruma gitti ki , " sağa çek ,arkaya geç,geçmiş olsun" sözleri aklımdan çıkmıyor. İki gundur doğru düzgün yemek yiyemedim,evle ilgilenemedim..Hevesim gitti,güvenim kırılmış gibi..Hatam kırmızı ışıkta geçmek,yanlış kavşak donusu..Heycanim çok azdı.Zor olan kısımları geçip sona yakın kaybettim..Kaybetmeyi sindiremedim.Çok çalıştım çünkü..Bir daha ki sınav 1,5 ay sonra..Bu stresle zaman geçmez gibi geliyor.Bu kadar takıntı yapmam ikinci sınav için eksi mi olur bilmiyorum..çok gergin ve üzgünüm..Küçük bir dert ama cok sağlam olmayan psikolojime ağır geldi..Bir kalan ben degilim,hakkım var diyorum biraz sakinleşip çok geçmeden sinir geliyor..Bunalıyorum,mideme ağrı giriyo..Niye bu kadar abarttım bilmiyorum..
Olsn takma.kafana.canm.benm benim.esim de 5 .cide aldi onunla.surekli dalga geciyodm.ben yazildm ehliyete.gece gunduz calistm eger ben de kaybetseydm suan senin yasadiklarinin aynisini yasardm bnde kendimi.cok kaptrmistm

Ayy ben de ilk girişimde kalmıştım.

Arka koltuktaki hoca bana seslendi. Ben de arkami dönüp efendim demiştim. Sağa çek basarisiz dedi. Aaa niye ki noldu dedim. Bana arkani dönerek değil dikiz aynasindan bakarak cevap verecektin dedi. Hah dedim mal kahve kalırsın böyle işte.

Ikinci girisimde gecmistim. Sorunsuz hem de. Sağlık olsun ya üzülme geçersin.

Tek tek alıntı yapamiyorum telde zorlaniyorum..

Çok kaptırdım kendimi malesef..

Kahve bana öyle yapsa sanırım kavga ederdim,o yüzden biraksalardi.. Bu nasıl sistem ya..Saçmalık.

Heyecandan değil yanda ki gozetmenin gereksiz direksiyon müdahalesinden dolayi kavsakta ki 3 kırmızı isiktan 2.sini görmedim..mesafe çok yakındı diğer işıkla zaten..

Bi senem çöpe gitmedi belki ama emek emektir..

2 sene önce ben de aynı konudan başlık açmıştım :D kaldım diye çok üzülmüştüm. 2 senedir işe arabayla gidiyorum unuttum gitti o günü ;) sonraki sınavda daha toleranslı davranıyorlar. Hiç üzülmeyin. Sevgiler..

Kalacağınizi hiç düşünmediğiniz için bu kadar ağır gelmiş olmalı. Ben de kalabilirimde geçebilirim de diyordum heyecanlı bir yapıya sahibim cunki ama geçtim ilkinde . Sartlamamak lazım, sakin olmak lazım. Size enerji veren biri ile gidin diğer sınava da inanın destegni hissediyorsunuz :) Geçmiş olsun, hayır arayın..

Neden bu kadar kafaniza taktiniz ayol? Alti üstü ehliyet bu, hiç olmasa ne olur. Ustelik cidden ilk seferde gecmek mucize gibi birsey oldu artik. Ben 3. Seferde gecmistim, hic umut görmemişti kimse soforluk adina bende. Simdi 3 yıldır asfaltin tozunu attiriyorum masallah cok sukur tek bir kazam bile yok ve tum ulkeyi gezdim.

Tek tek alıntı yapamiyorum telde zorlaniyorum..

Çok kaptırdım kendimi malesef..

Kahve bana öyle yapsa sanırım kavga ederdim,o yüzden biraksalardi.. Bu nasıl sistem ya..Saçmalık.

Heyecandan değil yanda ki gozetmenin gereksiz direksiyon müdahalesinden dolayi kavsakta ki 3 kırmızı isiktan 2.sini görmedim..mesafe çok yakındı diğer işıkla zaten..

Bi senem çöpe gitmedi belki ama emek emektir..
Sistem gayet iyi işleyen bir sistem bunu eleştirmeyin bence.

Tabii ki araba sürerken arkasına bakan kişi kalacak, kırmızı ışıkta geçen kalacak, kasise hunharca girip yaya geçidini kontrol etmeyen kalacak. Ben ayna kontrolü yapıp sinyal vermeyi unuttuğum için kalmıştım vay bu nasıl sistem demedim. Adamlar haklı tabii ki aynaya dikkat etmeyen kalmalı.

Keşke şuan ehliyeti olanlardan geri alıp tekrar sınava soksalar. Bu yeni sistemden pek çoğu geçemez eminim.

Olumsuz durumlarda başkalarını suçlamak yerine kendi hatalarınıza yoğunlaşıp çözüm arayışına girerseniz sorunu çok daha rahat atlatırsınız. Üzülmeyin dünyanın sonu değil.

Bende kalmistim ilk sinavimda hickira hıçkıra ağlamıştım dünyanın sonu gibi.
Bide ben hiç bilmediğim yollarda sürdüm ve 30 lu yolda bir bisikletli yüzünden kaybettim(bir süre Almanya'daki tüm bisikletlilerden nefret ettim)
İkincide almıştım neyseki.
Kırmızı ışıkta geçmen kötü olmuş.ne kadar cok heyecan o kadar cok hata demek malesef.
İkincide kendini yatıştır rahat ol. İnşallah alırsın bu günleri hatırlamazsın bile.

Bende bilmiyorum niye bu kadar taktim..Arkadaşında dedigimi gibi en büyük neden fazla beklenti heralde..Bosveremiyorum..ikinciye dair ümidim azaldı.. :KK43:

Sürücünün dikkatini dağıtıp ki sınav demek başli başına stres kaynagiyken trafik dışında hata oluşturmaya çalışan,sürücüye soru soran,trafik musait değilken solla diyip tepki olcen, dusuncesizce müdahale eden ve çokta iyi olduğunu dusunmedigim hocaların inisiyatifine bırakan sistemi övmek ayrı bir düşüncesizlik..

Kaç usta şoför 0 hatayla park yapabilir her zaman?

Vs vs

Sistemi bilen biliyor uzatmayacagim..

Özetle eskiden gereksiz kolaylık vardı şimdiyse gereksiz zorluk..

tantanis tantanis

Ayrıca haksızlığa uğradim,sistem hatası demedim kendi sinavim için.. Düzgün okuyabildiyseniz.

Sürücünün dikkatini dağıtıp ki sınav demek başli başına stres kaynagiyken trafik dışında hata oluşturmaya çalışan,sürücüye soru soran,trafik musait değilken solla diyip tepki olcen, dusuncesizce müdahale eden ve çokta iyi olduğunu dusunmedigim hocaların inisiyatifine bırakan sistemi övmek ayrı bir düşüncesizlik..

Kaç usta şoför 0 hatayla park yapabilir her zaman?

Vs vs

Sistemi bilen biliyor uzatmayacagim..

Özetle eskiden gereksiz kolaylık vardı şimdiyse gereksiz zorluk..

O stresin on katını yaşayacağınız durumlar olabilir hayatın olağan seyrinde. O zaman ne yapacaksınız çok stresliyim deyip kaza mı?

Trafik gerçekten müsait değilse hocanın solla demesine aldırmamalıydını. Hayır yol şuan müsait değil daha müsait bir anda geçerim deyip bekleseydiniz. Bu yüzden sizi bırakacak değil ya puanlama çizelgesini okumadınız mı?

Park yeri belli. Nasıl gireceğiniz size defalarca kez gösterilmiş. O kadarını da uygulayıverin.

Hayata bu şekilde bakmaya devam ederseniz böyle ufak başarısızlıklar sizi tepetaklak yapar çok normal.

Düşüncesiz olduğumu falan da sanmıyorum. Sadece insanların böyle önemli bir meselede sızlanmasını anlayamıyorum. Trafiğe çıkınca göreceksiniz kurallara uymayı bilmeyenlerin sizi nasıl tehlikelere soktuğunu.

Tamam eskiye göre zor ama abartmayın lütfen üç kırmızı ışıktan ikisini görmedim diyosunuz sistemi eleştiriyorsunuz
Kalmak için daha ne yapmanız lazımdı

Adamlar birini cevaplamadan başka soru sormuyorlar ki bi kaç soruyla, direktifle heyecanınızı ölçmeye çalışıyorlar

Bende ilkinde kaldım park etmeyi becerememiştim. İkincide daha sakin oluyor insan dert etmeyin.

Hergün onlarca insanın hayatına mal olan şey kırmızıda geçmekken, iki kırmızıda geçtiğiniz için tabii ki kalacaktınız. Eğer geçseydiniz o sisteme küfrederdim ben. Burdakilere ve sisteme boşa kızmayın. Trafiğe çıkmak ciddi iştir, daha iyi çalışın, daha iyi sürün, geçin bir dahakine.

Back
X