How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sınavda kopya muamelesi görmek

pembedizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
22
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. size birşey danışacaktım. kaç gündür kafamı kurcalıyor. geçen gün sınav esnasında asistanlar hesap makinelerimizin kapağını kontrol ediyorlardı kopya var mı yok mu diye. o esnada benin hesap makinesinden de küçücük çok belli olmayacak şekilde bir iki formül çıktı. asistan uzun uzun baktı sonra bu hangi dersin formülleri dedi. ben şaşırdım tabi çünkü ben yazmamıştım. hani nerde dedim. o da bu hesap makinesi senin değil mi dedi. ben de benim ama bilmiyorum benim böyle bi amacım yok ki dedim şaşırdım yani. başka da bişey diyemedim. o da bişey demeden diğerlerininkini kontrol etmeye devam etti. ve 2 kişiyi de diğer asistanlar yakalamış kağıtlarını alıp tutanak tutmuşlar haklarında. yarın bi gün benim için de tutanak tutup gelmesin bunlar? ama kağıdımı almaları gerekirdi herhalde öyle haberim olmadan arkamdan iş çevirirler mi dersiniz? :D çok titizleniyorum böyle şeylere ben...

Back