Kızlar KPSS ye hazırlanıyorum 9 ayına yeni giren bebeğim var.3-4 aydır kayınvalidemin yanına geldim ki bebeğe bakımda yardımcı olabilsin bende çalışayım diye.Tabii bebeğimin diş çıkarma sureci ve geceleri uyutmuyor gündüzleri ise elimden geldiğince ders çalışmaya çalışıyorum.2 hafta sonra kayınvalidem köye gidecek ve tamamen bebeğin bakımı ve bu uykusuzluk suresi daha da artacak benim için.
Uykusuzluğa çok dayanabilen biri değilim.Öfkeleniyorum ve olumsuz düşüncelere kapılıyorum.Uykumu almışsam gayet normal oluyorum.
Bu sene kazanmam lazım kızlar hem konut kredisi ödüyoruz hem de eşimin iş yerinin kapanma ihtimali var.
Yardımcı olacak kimse yok başka.Annem yeğenim ile ilgileniyor kayınvalidem ise köye bir şeyler ekmesi lazım.Kal diyemiyorum daha fazla.
Psikolojim bozulmadan sizce nasıl yapayım?
Ben akşam saat 22.30 civarı kızımla aynı saatte uyusam gece 03.00 gibi kalkıp ders çalışsam diyorum yapabildiğim kadar.Gündüzleri ise o ne kadar uyursa bende o kadar uyuyayım diyorum ki uzun saatler uyumaz benim kızım.
Daha iyi bir fikri olan varsa dört gözle bekliyorum kızlar
Uykusuzluğa çok dayanabilen biri değilim.Öfkeleniyorum ve olumsuz düşüncelere kapılıyorum.Uykumu almışsam gayet normal oluyorum.
Bu sene kazanmam lazım kızlar hem konut kredisi ödüyoruz hem de eşimin iş yerinin kapanma ihtimali var.
Yardımcı olacak kimse yok başka.Annem yeğenim ile ilgileniyor kayınvalidem ise köye bir şeyler ekmesi lazım.Kal diyemiyorum daha fazla.
Psikolojim bozulmadan sizce nasıl yapayım?
Ben akşam saat 22.30 civarı kızımla aynı saatte uyusam gece 03.00 gibi kalkıp ders çalışsam diyorum yapabildiğim kadar.Gündüzleri ise o ne kadar uyursa bende o kadar uyuyayım diyorum ki uzun saatler uyumaz benim kızım.
Daha iyi bir fikri olan varsa dört gözle bekliyorum kızlar