camdavul 👁️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi camdavul #1 Merhabalarrr,hayırlı ramazanlar . Sözlüüm kpss ye girecek ve 4444 salatı tefriciye okuyorum yetiştiremeyeceğim. Bana yardımcı olurmusunuz. Hem bizim için hem de tüm sınava gireceklerin niyetine *****
Merhabalarrr,hayırlı ramazanlar . Sözlüüm kpss ye girecek ve 4444 salatı tefriciye okuyorum yetiştiremeyeceğim. Bana yardımcı olurmusunuz. Hem bizim için hem de tüm sınava gireceklerin niyetine *****
D Debusi Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi camdavul #2 ben sana yardımcı olurum...Kaç tane okudun...?
I ipeknaz_35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi camdavul #3 Canım ben de Kpss ye gireceğim kendim için okumayı düşünüyordum önce seninkini okuyalım sonra da bana yardım eder misiniz hiç başlamadım daha
Canım ben de Kpss ye gireceğim kendim için okumayı düşünüyordum önce seninkini okuyalım sonra da bana yardım eder misiniz hiç başlamadım daha
camdavul 👁️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi camdavul #4 Allah yardımcınız olsun inşallah son üç gün dualaşalımm