Topik açmayı düşünürken açmasammı diye düşünüyodum ama gerçekten bunu yapmakla çok çok iyi yapmışım :) örnekleri görmek duymak inanılmaz motive etti beni. evet tmyim matematikle aram bu sene iyi sayılır başta sıkı tuttuğum için :) ama geometrim maalesef çok kötü vasat hatta sevemiyorum bir türlü. ben küçüklüğümden beri çok uyku seven bi insanım ve dayanamıyorum uykusuzluğa ders çalışma hevesim var ama uykuya yenik düşüyorum sizce bu konuda ne yapabilirim bu arada inşallah bende sizin gibi olurum istediğim yeri kazanırım inşalllahh
Çok güzel bi konu olmuş gerçekten.Söylediklerinizin banada faydası dokunacağını düşünüyorum.Konu eksiklerim fazla ve temelim sağlam değil.Açıköğretimden okuyorum,nasıl bir yol izleyebilirim?Sürekli evdeyim zaten,seneye dershaneye yazılacağım inşaallah ama bu yıl kendim çabalayarak eksiklerimin bi kısmını kapatmak istiyorum.
Temeli sağlam olmayan birisine dershanelerde yardımcı olamazmış o yüzden böyle düşündüm bende.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim matematik temelim yoktu 7 sene matematik görmedikten sonra KPSSye girmem gerekti 15 mat yaptım 15ini de doğru yaptım...Bunu nasıl yaptım hiiç çekinmeden gittim 4. sınıf matematiği aldım toplamadan çıkarmadan başladım vaktim olsa geometriyi de sökerdim de bir senede anca temel matematiği çözebildim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?