Öncelikle herkese merabaa :) 17 yaşındayım lise3. sınıftayım istanbulda pek de iyi olmasa da bi anadolu lisesinde okuyorum. baştan anlatıcam. 9 ve 10 um nerdeyse sıfır denebilicek kadar az hiç ama hiç takmadım zar zor geçtim bile diyebilirim ne bir deneme ne de bi test çözüyodum. ilköğretimde sbsnin verdiği o ağırlığı 2 senede atabildim üstümden. kardeşim 480 puan yapmış en son ki sbsde sadece bi yanlışı olan biri gerçekten zeki. bense ailenin salak çocuğu. sana öyle geliyodur demeyin. çünkü aynı evde yaşasaydık her kim okuyosa şu an haklısın derdi. benden hiç umutları yok. şu an 11.sınıfa gidiyorum dersaneye yazıldım. artık uyandım ve mutlaka bişey ypmam gerektiğinin farkındayım. okulun başlarında dershanem sayesinde çalışmaya başladı ne zamandır ilk defa bi denemeye giricektim çok hırslanmıştım sabahları hafta sonu olsun olmasın kalkıp çalışıyodum 7 olduğunda ayaktaydım. ve sonuç olarak 120 soruda 70 net yaptım. başta çok sevinmiştim ama şimdi gözüme çok az görünüyor. istediğim bölüm boğaziçi işletme tam anlamıyla marka. çok ama çok istiyorum. en çok da aileme kendimi kanıtlamayı geleceğimi sağlam kurmayı. istedikleri yeri kazanmış nasıl çalışmış hangi kaynaklardan neler yapmış nasıl motive olmuş neler kazamış neler kaybetmiş bunları bilmek duymak hepimize moral verir. hangi kaynaklardan yararlanmış. benim gibi olanlar varsa buyursun gelsinn buyrun topiğime.. :18: