Sınav sonucu

burda o haberi paylaştığım için kusura bakmayınn bende bilmiyordum yalan olduğunu
yalan haber uyduranların da kafasından tarih sallayıp kafa karıştıranların ösymnin aldığı bedduadan daha fazlasını hak ediyolar

13-16 ağustos arası , 12-17 arası , 13-17 arası, 21-25 arası, 20-25 arası, off hangisi doğru yaa

Bu hafta açıklanır çok yüksek ihtimal
Bayramdan sonraya bırakmazlar diye düşünüyorum

haber doğru ama senesi yanlış 2010 yılında ki haber o :))

bu kadar dikkatsizim işte 12 ağustosu gördüm 2010 kısmına hiiiç dikkat etmedim :)
bende facede görmüştüm bu haberi sonra dikkat etmeden burda paylaştım :)

bendeee sınav sonucunu bekleyenlerden biriyim, büyük stresle , büyük merakla bekliyorum.

Hakkımızda hayırlısı, bence de bu hafta, perşembe cuma günü gibi belli olacak...

Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları :116: Bari bi tarih verseler de ona göre beklesek. Çok stres yapıyorum ya.

Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları :116: Bari bi tarih verseler de ona göre beklesek. Çok stres yapıyorum ya.

aynen bnde stres yapiyorum her sabah uyanir uyanmaz acaba açiklandımi diye düşünmekten bıktım bıktım

aynen bnde stres yapiyorum her sabah uyanir uyanmaz acaba açiklandımi diye düşünmekten bıktım bıktım

Ben de öyle. Her sabah uyanır uyanmaz cepten girip bakıyorum. Cuma günü açıklanır herhalde daha geç olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…