• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav sonucu

burda o haberi paylaştığım için kusura bakmayınn bende bilmiyordum yalan olduğunu :(
yalan haber uyduranların da kafasından tarih sallayıp kafa karıştıranların ösymnin aldığı bedduadan daha fazlasını hak ediyolar :@

13-16 ağustos arası , 12-17 arası , 13-17 arası, 21-25 arası, 20-25 arası, off hangisi doğru yaa :(

burda o haberi paylaştığım için kusura bakmayınn bende bilmiyordum yalan olduğunu :(
yalan haber uyduranların da kafasından tarih sallayıp kafa karıştıranların ösymnin aldığı bedduadan daha fazlasını hak ediyolar :@

13-16 ağustos arası , 12-17 arası , 13-17 arası, 21-25 arası, 20-25 arası, off hangisi doğru yaa :(

Bu hafta açıklanır çok yüksek ihtimal
Bayramdan sonraya bırakmazlar diye düşünüyorum

haber doğru ama senesi yanlış 2010 yılında ki haber o :))

bu kadar dikkatsizim işte 12 ağustosu gördüm 2010 kısmına hiiiç dikkat etmedim :)
bende facede görmüştüm bu haberi sonra dikkat etmeden burda paylaştım :)

bendeee sınav sonucunu bekleyenlerden biriyim, büyük stresle , büyük merakla bekliyorum.

Hakkımızda hayırlısı, bence de bu hafta, perşembe cuma günü gibi belli olacak...

Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları :116: Bari bi tarih verseler de ona göre beklesek. Çok stres yapıyorum ya.

Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları :116: Bari bi tarih verseler de ona göre beklesek. Çok stres yapıyorum ya.

aynen bnde stres yapiyorum:( her sabah uyanir uyanmaz acaba açiklandımi diye düşünmekten bıktım bıktım :(

Back