sınav sonuç belgem geldim tercihlerimi yapamadım henüz napıcam

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
ya kızlar benim sınav sonuç belgem gelmedi tercihlerimide yapmadım henüz internet üzerindenmi yapsam veya nasıl yapıcam hiç bilmiyorum cevrem kimse yok danışacagım nasıl yapılıyor bir fikir verirmisiniz.ayrıca halkla ilşkilerde sayısal dersler kaçtane bilen varmı aranızda yada 4 yıllk işletme yazsam bana negibi avantajları olur

Son düzenleme:

sınav sonuç belgesiyle alakası yok.Aöf tercih edeceksiniz galiba.aşağıdaki linke bakın orada sayfa açılacak.tc kimlik no.yazan yere konuk yazın sonra fakülte seçin yazan yere açıköğretim fakültesi yazın.işte bölüm yazan yere tıklayın orda açıköğretimin bütün bölümlerini seçin diyelimki halkla ilişkileri seçin yanda da dersler yazan yere tıklayın o bölümle ilgili bütün dersleri görürsünüz.biraz karışık oldu ama bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm.

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı

arkadaşlar açık ögretimde polis meslek eğitimi nasıl bir bölümdür şartları felan varmıdır birde adalet var adalet meöp var o nedemektir.

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…