merhaba herkese... hepinize çok çok teşekkür ederim kiminiz benim zor durumumu paylaştığınızı,kiminiz bu günleri atlattığınızı yazmışsınız içimi rahatlattınız. bugün okula gitmiyorum pazartesi denemem var ona çalışacağım rapor alacağım. o yüzden boş vakit buldum yazabiliyorum.
ben de hukuk istiyorum ankara hukuk ya da gazi hukuk. eğer çalışmalarımın karşılığını yüzde yüz alabilirsem -biliyorum çok zor- bilkent burslu istiyorum. bugüne kadar hep okulumun birincisi oldum hep parmakla gösterilen bir öğrenci oldum, annemle babam ayrı kendimi bildim bileli, bu yüzden ayakta durmam gerektiğini adımı öğrendiğim günden beri aklıma kazıdım, annemin yaşadıklarını gördükten sonra hele. bir erkek arkadaşım var o da hukukta okuyor ne kadar tartışmalarımız olsa da bana çok destek oldu bu dönemlerimde, ama en büyük destekçim hepinizin olduğu gibi benim de anneciğim... bu klavyenin tuşlarına basarken bile içimde bir şeyler kopuyor, kimilerine saçma gelir bir sınavı böyle abartmak ama sizler de tecrübeli olduğunuz için beni anlarsınız ki bu sadece bir sınav değil, geleceğini şekillendirmenin bir aracı bu. çok nadir girebilsem de internete,girdikçe buraya yazacağım yaşadıklarımı, sonra da sınav sonuçları açıklandığında size müjdemi vereceğim.
günde 400 soru altına düşmüyorum netlerim çok iyi gidiyor moralim bu aralar oldukça iyi. hepinize tekrar teşekkür ederim ve benimle aynı kaderi paylaşan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim, fikir alışverişi yapmak isterim çalışma stratejileriniz gibi konularda