• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav görevlisi öğretmen :))

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
Lys matematik sınavında ilk okula düştüm :KK43: Türkiye ortalamasına göre uzun sayılırım ve doğal olarak sıraya sığmadım . Görevli öğretmen sığmadın mı dedi . Evet dedim . Geldi , sırayı açtı /genişletti . Baktı sıram kırık'' bu sıra kırık tık tık oynuyor bununla olmaz . Şurada kullanılmayan sıra var '' dedi . Benim en arkadaki sıramı en öndeki kullanılmayan sıra ile değiştirdi .

ÖSYM tarafından düzenlenen bir çok sınava girdim .
Bu kadar ilgili öğretmen görmedim :))
Sıramı taşıdı ya !

Çok teşekkür ederim . Bildiğiniz sınav öncesi motivasyon oldu , değerli hissettirdi .
O hocaya duyduğum saygıyı , mesleğinin gereği olan hayranlığımı ben ifade edemedim . Tekrar çok teşekkür ederim .

Hala iyi insanlar var dedirttiniz :KK36:

Son düzenleme:
Nerede bu öğretmen :KK53: valla öyle görevli öğretmenler var ki sağolsunlar topuklu ayakkabı giyip podyumda yürür gibi yürüyen ya da sohbet eden vs . Şanslısın ...ve ogretmene koca bir alkis:KK9: sabahin köründe ne güzel andin. .. Umarin isteğin gibi sonuçlanır sınavın .

Nerede bu öğretmen :KK53: valla öyle görevli öğretmenler var ki sağolsunlar topuklu ayakkabı giyip podyumda yürür gibi yürüyen ya da sohbet eden vs . Şanslısın ...ve ogretmene koca bir alkis:KK9: sabahin köründe ne güzel andin. .. Umarin isteğin gibi sonuçlanır sınavın .

İstanbulda. :)) üyeligimi acar acmaz buraya yazmayi planlıyordum sınavdan çıktıktan sonra sosyal medyadada paylaştım:))

İnşallah iyi sonuç alır o iyi sonucumu da yazarım

ben de öğrencilerin tek tek sıraları sallanıyor mu diye kontrol ederim, sallanan sıraların altına kağıt sıkıştırırım :)
bence yapılması gerekeni yapmış sınav görevliniz.
kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ben de.

Back
X